Oyuna Giremiyorum
- cCckorcancCc
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Oyuna Giremiyorum
Sunucuyu seçtiğimde gelmesi gereken kullanıcı adını girdiğimiz sayfa simge durumunda gelip orda kalıyor destek sil yeniden yükle dedi olmadı. Yardımcı olabilecek varmı ? (win7)
- HorrorStory
- Teşkilat Neferi
Re: Oyuna Giremiyorum
Merhaba,
Bilgisayarınızın ekran çözünürlüğü ile Sunucu seçmeden önce "Ayarlar" kısmından oyun ekran çözünürlüğünüzü aynı yapınız, bu işlemi yaptıktan sonra büyük bir ihtimal sorun çözülecektir.
Eğer çözülmez ise; sunucu seçtikten sonra görev çubuğunda simge belirdikten sonra, ctrl alt delete tuşlarını kullanarak görev yöneticisini açın, Uygulamalar bölümü altında çalışan İstanbul - Giriş Sayfası'na sağ tıklayarak Ekranı Kapla seçeneğini seçin. Geçici çözüm olarak kullanabileceğiniz bir diğer yöntemdir.
Keyifli forumlar.
Bilgisayarınızın ekran çözünürlüğü ile Sunucu seçmeden önce "Ayarlar" kısmından oyun ekran çözünürlüğünüzü aynı yapınız, bu işlemi yaptıktan sonra büyük bir ihtimal sorun çözülecektir.
Eğer çözülmez ise; sunucu seçtikten sonra görev çubuğunda simge belirdikten sonra, ctrl alt delete tuşlarını kullanarak görev yöneticisini açın, Uygulamalar bölümü altında çalışan İstanbul - Giriş Sayfası'na sağ tıklayarak Ekranı Kapla seçeneğini seçin. Geçici çözüm olarak kullanabileceğiniz bir diğer yöntemdir.
Keyifli forumlar.
Hamza Furkan ALTUNBAŞ
- cCckorcancCc
- Cin Avcısı
Çözünürlük ayarını denedim olmadı geçici girmek için verdiğiniz yolla oldu ama bunun kesin bi çözümü olmazmı :?:
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
Bilgisayar çözünürlüğü ile oyunun çözünürlüğünü aynı yaptığına emin misin? Tekrardan kontrol et, eğer aynı ise; bilgisayarının çözünürlüğünü değiştir ve yaptığın yeni çözünürlüğü oyuna uygula hala aynı sorun devam ederse yardımcı olmaya çalışırım.cCckorcancCc yazdı:Çözünürlük ayarını denedim olmadı geçici girmek için verdiğiniz yolla oldu ama bunun kesin bi çözümü olmazmı :?:
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- CayKoyGeliyomm
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Çaykur
Sorunun sistemle alakalı o zaman oyunla alakalı değil. İlginç gerçekten Sistemi yenilemeni tavsiye ederimcCckorcancCc yazdı:Çözünürlük ayarını denedim olmadı geçici girmek için verdiğiniz yolla oldu ama bunun kesin bi çözümü olmazmı :?:
- cCckorcancCc
- Cin Avcısı
Sanırım üstünden 3 sene falan geçti görünce yazmak istedim. 3 senedir bu şekilde kullandım. Şimdi yeni bir kasa topladım yeni hard disk ve windows 8 işletim sistemi. Şaka gibi ama aynı sorun devam ediyor
. Değiştirmediğim tek parça monitörüm sanırım sorun onda