Oyuna Giremiyorum

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
cCckorcancCc
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders of Anatolia

Oyuna Giremiyorum

Mesaj gönderen cCckorcancCc »

Sunucuyu seçtiğimde gelmesi gereken kullanıcı adını girdiğimiz sayfa simge durumunda gelip orda kalıyor destek sil yeniden yükle dedi olmadı. Yardımcı olabilecek varmı ? (win7)
Resim
Resim
Resim

Kod: Tümünü seç

https://www.youtube.com/watch?v=k6iM76DweoY
Kullanıcı avatarı
HorrorStory
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: Oyuna Giremiyorum

Mesaj gönderen HorrorStory »

Merhaba,

Bilgisayarınızın ekran çözünürlüğü ile Sunucu seçmeden önce "Ayarlar" kısmından oyun ekran çözünürlüğünüzü aynı yapınız, bu işlemi yaptıktan sonra büyük bir ihtimal sorun çözülecektir.

Eğer çözülmez ise; sunucu seçtikten sonra görev çubuğunda simge belirdikten sonra, ctrl alt delete tuşlarını kullanarak görev yöneticisini açın, Uygulamalar bölümü altında çalışan İstanbul - Giriş Sayfası'na sağ tıklayarak Ekranı Kapla seçeneğini seçin. Geçici çözüm olarak kullanabileceğiniz bir diğer yöntemdir.

Keyifli forumlar.
Hamza Furkan ALTUNBAŞ
Kullanıcı avatarı
cCckorcancCc
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Çözünürlük ayarını denedim olmadı geçici girmek için verdiğiniz yolla oldu ama bunun kesin bi çözümü olmazmı :?:
Resim
Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen HeilHitler »

cCckorcancCc yazdı:Çözünürlük ayarını denedim olmadı geçici girmek için verdiğiniz yolla oldu ama bunun kesin bi çözümü olmazmı :?:
Bilgisayar çözünürlüğü ile oyunun çözünürlüğünü aynı yaptığına emin misin? Tekrardan kontrol et, eğer aynı ise; bilgisayarının çözünürlüğünü değiştir ve yaptığın yeni çözünürlüğü oyuna uygula hala aynı sorun devam ederse yardımcı olmaya çalışırım.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
CayKoyGeliyomm
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Çaykur

Mesaj gönderen CayKoyGeliyomm »

cCckorcancCc yazdı:Çözünürlük ayarını denedim olmadı geçici girmek için verdiğiniz yolla oldu ama bunun kesin bi çözümü olmazmı :?:
Sorunun sistemle alakalı o zaman oyunla alakalı değil. İlginç gerçekten Sistemi yenilemeni tavsiye ederim
Kullanıcı avatarı
cCckorcancCc
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Sanırım üstünden 3 sene falan geçti görünce yazmak istedim. 3 senedir bu şekilde kullandım. Şimdi yeni bir kasa topladım yeni hard disk ve windows 8 işletim sistemi. Şaka gibi ama aynı sorun devam ediyor :D . Değiştirmediğim tek parça monitörüm sanırım sorun onda :P
Resim
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön