oyuna yeni başladım ve bırakmam bir oldu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
trakonya
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

oyuna yeni başladım ve bırakmam bir oldu

Mesaj gönderen trakonya »

oyuna bi çıktım girdim 3 gün susturma almışım daha yeni kutu almıştım isim değiştirme vs bir sürü şey aldım görevlerim yarım kaldı sus attınız bu oyuna yatırdıgım 150 tl haram olsun diyip oyunu bırakıorum aklı olan bu oyuna para harcamaz.. böle mantıksız bir yönetim olamaz .1 gidip johnlara kazandıralım bizimkilerden hayır yok..
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: oyuna yeni başladım ve bırakmam bir oldu

Mesaj gönderen mobilsorun »

trakonya yazdı:oyuna bi çıktım girdim 3 gün susturma almışım daha yeni kutu almıştım isim değiştirme vs bir sürü şey aldım görevlerim yarım kaldı sus attınız bu oyuna yatırdıgım 150 tl haram olsun diyip oyunu bırakıorum aklı olan bu oyuna para harcamaz.. böle mantıksız bir yönetim olamaz .1 gidip johnlara kazandıralım bizimkilerden hayır yok..
Hesabının şifresini bilen biri senden habersiz girerek bu cezayı almana sebep olmuş olabilir , eğer yok kimse benim hesabıma giremez diyorsan destek birimi ile iletişime geç cezanın kaldırılmasını sağlayabilirler.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

trakonya yazdı:oyuna bi çıktım girdim 3 gün susturma almışım daha yeni kutu almıştım isim değiştirme vs bir sürü şey aldım görevlerim yarım kaldı sus attınız bu oyuna yatırdıgım 150 tl haram olsun diyip oyunu bırakıorum aklı olan bu oyuna para harcamaz.. böle mantıksız bir yönetim olamaz .1 gidip johnlara kazandıralım bizimkilerden hayır yok..

3 gün sus yemişin daha ne başka yerde olsa blok atıyorlar nedensiz yere burda blok atmak zorlaştı sadece 3 gün sus vermişler biri seni sikayet ettiği için yemişindir ondan kafasına göre adamlar sana sus vermez. Ondan alış vrişlerde daha dikkatli ol diye uyarı yapmışlar sebebine gelince seni sikayet edeninde bir hakkı var ceza neden vermiyorsunuz diye haram zıkkım olan diyende var sikayet edeni sende sikayet et oyuna getirip.

Ben konusma yapacagım zaman küfürlü argo margo saltana yaptımmı kimler var bir önce foto alıyorum sonra ver babam ver bakalım sikayet edecek varmı yokmu yoksa sorun yok varsa fişliyoorum :)
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

oyuna yeni başlayıp 150 lira mı harcadın ?
...
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

ARZLODOS yazdı:

3 gün sus yemişin daha ne başka yerde olsa blok atıyorlar nedensiz yere burda blok atmak zorlaştı sadece 3 gün sus vermişler biri seni sikayet ettiği için yemişindir ondan kafasına göre adamlar sana sus vermez. Ondan alış vrişlerde daha dikkatli ol diye uyarı yapmışlar sebebine gelince seni sikayet edeninde bir hakkı var ceza neden vermiyorsunuz diye haram zıkkım olan diyende var sikayet edeni sende sikayet et oyuna getirip.

Ben konusma yapacagım zaman küfürlü argo margo saltana yaptımmı kimler var bir önce foto alıyorum sonra ver babam ver bakalım sikayet edecek varmı yokmu yoksa sorun yok varsa fişliyoorum :)
1.si Bunu öğrendiğim iyi oldu memo :D
2.side kardeş Sen bu oyuna 150 TL yatırmışsın beddua ediyorsun bizim milyarı geçti sesimiz çıkmıyor sen 150 hayırdır :D
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ekvator »

ilk susumu +5 kasa satmaya çalıştığım için yemiştim kimse de uyarmıyor ki arkadaş kasa satmak yasak şikayet ederlerse susturulursun diye, direk şikayet ediyorlar :)
Kullanıcı avatarı
ibrahim99
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ibrahim99 »

Ah be kardeş kasa +5 yetenek puanı plus kodları satmak yasak hatta yazıyor bu keşke okusaydın. Ayrıca oyuna başladığın gibi 150 lirayla ne aldın merak ettim? Akçe ile satılan tüm eşyalar daha çok 49 levellere hitap ediyor.
Sanma şahım herkesi sen sadıkane yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur
Sadıkane belki ol alemde serdar olur
Yar olur ağyar olur serdar olur didar olur
Kullanıcı avatarı
LaStLoVee
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen LaStLoVee »

Yönetimin Gereksız Ve Sacma Cezaları Var Bunu Kabul edıyoruz Hatta Bu yüzdende Boykota Basladık Fakat Demezlermı Adama Yeni Basladıgın Oyuna 150 tl Neden Yatırdın Bukadar Kısa Surede Nerden Öğrendın Isımdegıstırmeyı Cardı Curdu Demezlermı Adama Neden Sövdunde 3 Gun Susturuldun :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön