oyuna yeni başladım ve bırakmam bir oldu
oyuna yeni başladım ve bırakmam bir oldu
oyuna bi çıktım girdim 3 gün susturma almışım daha yeni kutu almıştım isim değiştirme vs bir sürü şey aldım görevlerim yarım kaldı sus attınız bu oyuna yatırdıgım 150 tl haram olsun diyip oyunu bırakıorum aklı olan bu oyuna para harcamaz.. böle mantıksız bir yönetim olamaz .1 gidip johnlara kazandıralım bizimkilerden hayır yok..
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: oyuna yeni başladım ve bırakmam bir oldu
Hesabının şifresini bilen biri senden habersiz girerek bu cezayı almana sebep olmuş olabilir , eğer yok kimse benim hesabıma giremez diyorsan destek birimi ile iletişime geç cezanın kaldırılmasını sağlayabilirler.trakonya yazdı:oyuna bi çıktım girdim 3 gün susturma almışım daha yeni kutu almıştım isim değiştirme vs bir sürü şey aldım görevlerim yarım kaldı sus attınız bu oyuna yatırdıgım 150 tl haram olsun diyip oyunu bırakıorum aklı olan bu oyuna para harcamaz.. böle mantıksız bir yönetim olamaz .1 gidip johnlara kazandıralım bizimkilerden hayır yok..
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
trakonya yazdı:oyuna bi çıktım girdim 3 gün susturma almışım daha yeni kutu almıştım isim değiştirme vs bir sürü şey aldım görevlerim yarım kaldı sus attınız bu oyuna yatırdıgım 150 tl haram olsun diyip oyunu bırakıorum aklı olan bu oyuna para harcamaz.. böle mantıksız bir yönetim olamaz .1 gidip johnlara kazandıralım bizimkilerden hayır yok..
3 gün sus yemişin daha ne başka yerde olsa blok atıyorlar nedensiz yere burda blok atmak zorlaştı sadece 3 gün sus vermişler biri seni sikayet ettiği için yemişindir ondan kafasına göre adamlar sana sus vermez. Ondan alış vrişlerde daha dikkatli ol diye uyarı yapmışlar sebebine gelince seni sikayet edeninde bir hakkı var ceza neden vermiyorsunuz diye haram zıkkım olan diyende var sikayet edeni sende sikayet et oyuna getirip.
Ben konusma yapacagım zaman küfürlü argo margo saltana yaptımmı kimler var bir önce foto alıyorum sonra ver babam ver bakalım sikayet edecek varmı yokmu yoksa sorun yok varsa fişliyoorum
A R Z L O D O S
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon Ailesi>
1.si Bunu öğrendiğim iyi oldu memoARZLODOS yazdı:trakonya yazdı:oyuna bi çıktım girdim 3 gün susturma almışım daha yeni kutu almıştım isim değiştirme vs bir sürü şey aldım görevlerim yarım kaldı sus attınız bu oyuna yatırdıgım 150 tl haram olsun diyip oyunu bırakıorum aklı olan bu oyuna para harcamaz.. böle mantıksız bir yönetim olamaz .1 gidip johnlara kazandıralım bizimkilerden hayır yok..
3 gün sus yemişin daha ne başka yerde olsa blok atıyorlar nedensiz yere burda blok atmak zorlaştı sadece 3 gün sus vermişler biri seni sikayet ettiği için yemişindir ondan kafasına göre adamlar sana sus vermez. Ondan alış vrişlerde daha dikkatli ol diye uyarı yapmışlar sebebine gelince seni sikayet edeninde bir hakkı var ceza neden vermiyorsunuz diye haram zıkkım olan diyende var sikayet edeni sende sikayet et oyuna getirip.
Ben konusma yapacagım zaman küfürlü argo margo saltana yaptımmı kimler var bir önce foto alıyorum sonra ver babam ver bakalım sikayet edecek varmı yokmu yoksa sorun yok varsa fişliyoorum
2.side kardeş Sen bu oyuna 150 TL yatırmışsın beddua ediyorsun bizim milyarı geçti sesimiz çıkmıyor sen 150 hayırdır
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
ilk susumu +5 kasa satmaya çalıştığım için yemiştim kimse de uyarmıyor ki arkadaş kasa satmak yasak şikayet ederlerse susturulursun diye, direk şikayet ediyorlar 
Ah be kardeş kasa +5 yetenek puanı plus kodları satmak yasak hatta yazıyor bu keşke okusaydın. Ayrıca oyuna başladığın gibi 150 lirayla ne aldın merak ettim? Akçe ile satılan tüm eşyalar daha çok 49 levellere hitap ediyor.trakonya yazdı:oyuna bi çıktım girdim 3 gün susturma almışım daha yeni kutu almıştım isim değiştirme vs bir sürü şey aldım görevlerim yarım kaldı sus attınız bu oyuna yatırdıgım 150 tl haram olsun diyip oyunu bırakıorum aklı olan bu oyuna para harcamaz.. böle mantıksız bir yönetim olamaz .1 gidip johnlara kazandıralım bizimkilerden hayır yok..
Sanma şahım herkesi sen sadıkane yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur
Sadıkane belki ol alemde serdar olur
Yar olur ağyar olur serdar olur didar olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur
Sadıkane belki ol alemde serdar olur
Yar olur ağyar olur serdar olur didar olur
Yönetimin Gereksız Ve Sacma Cezaları Var Bunu Kabul edıyoruz Hatta Bu yüzdende Boykota Basladık Fakat Demezlermı Adama Yeni Basladıgın Oyuna 150 tl Neden Yatırdın Bukadar Kısa Surede Nerden Öğrendın Isımdegıstırmeyı Cardı Curdu Demezlermı Adama Neden Sövdunde 3 Gun Susturuldun