oyna ara verdim
- ahsu6344
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
oyna ara verdim
uzun zamandır oyunda yoktum.bi kaç genc kardeşim oyna giriyor.yeni bölge gelmeyene kadar da girmeyi düşünmüyorum.son söyleyecegim oyna girmeyin veya ara verin:)niye mi diyeceksiniz adalet yok oyun da.plus ve lonca var artı lonca cemberlitaş plusu varken item düşmedi.sonra bütün herşey plus bitti item vermeye başladı:)hiç unutmam tılsımlar yokken migrata gidip sadece JUNON dan 600 madalyadan sonra nuc yüzük verdi.bu oyunda adalet olsa 1 lw char açan biri 49 lw olup nuc yüzük ben önce düşürüyorsa bu oyun kendini batırdığı son noktadır.Gidin diger online oyunlara bakın adamlar ay da bir günceleme ve yenilik getiriyor.iyiki ara vermişim dünya varmış:)bi ara hiç unutmam X e 4 kez üst üste gittim 1 item düşmedi.topladığınız iksirleri satın gidin receteyle üretin:)oynu bırakın İKV ve GM yönetimi nasıl tutuşur:)zaten her gecen gün oyun kan kaybediyor.k.i.b. A.e.o

İntikamxxx --Asiasi--İntikamxşifa--İntikamxasiasi
YERYÜZÜNDE İNTİKAM OLDUGU SÜRECE ASİLER ÖLMEZ
Re: oyna ara verdim
aynen kardeşim ..
Tekrar Tılsım - JLuee
Лучший мир возможен
€vv€L Zaman içind€ Kalbur zaman içind€, İyi Günd€ Kötü günd€ Hep: F€N€RBAHÇ€
Only Allah is Judging Me
2 Ocak 2007 - 2014
Лучший мир возможен

€vv€L Zaman içind€ Kalbur zaman içind€, İyi Günd€ Kötü günd€ Hep: F€N€RBAHÇ€
Only Allah is Judging Me
2 Ocak 2007 - 2014
- ahsu6344
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: oyna ara verdim
kissles bossunu da görecegiz.ama oyuncular görür mü bilemiyorum 700 bin kalmışsa!!! bi tılsım ortaya attılar o kadar ne yeni beceri geldi ne yeni skill.türk oynu işte ne yaprsın ancak bu kadar olur.

İntikamxxx --Asiasi--İntikamxşifa--İntikamxasiasi
YERYÜZÜNDE İNTİKAM OLDUGU SÜRECE ASİLER ÖLMEZ