oyna ara verdim

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ahsu6344
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

oyna ara verdim

Mesaj gönderen ahsu6344 »

uzun zamandır oyunda yoktum.bi kaç genc kardeşim oyna giriyor.yeni bölge gelmeyene kadar da girmeyi düşünmüyorum.son söyleyecegim oyna girmeyin veya ara verin:)niye mi diyeceksiniz adalet yok oyun da.plus ve lonca var artı lonca cemberlitaş plusu varken item düşmedi.sonra bütün herşey plus bitti item vermeye başladı:)hiç unutmam tılsımlar yokken migrata gidip sadece JUNON dan 600 madalyadan sonra nuc yüzük verdi.bu oyunda adalet olsa 1 lw char açan biri 49 lw olup nuc yüzük ben önce düşürüyorsa bu oyun kendini batırdığı son noktadır.Gidin diger online oyunlara bakın adamlar ay da bir günceleme ve yenilik getiriyor.iyiki ara vermişim dünya varmış:)bi ara hiç unutmam X e 4 kez üst üste gittim 1 item düşmedi.topladığınız iksirleri satın gidin receteyle üretin:)oynu bırakın İKV ve GM yönetimi nasıl tutuşur:)zaten her gecen gün oyun kan kaybediyor.k.i.b. A.e.o
Resim

İntikamxxx --Asiasi--İntikamxşifa--İntikamxasiasi

YERYÜZÜNDE İNTİKAM OLDUGU SÜRECE ASİLER ÖLMEZ
Kullanıcı avatarı
mhasan32
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: oyna ara verdim

Mesaj gönderen mhasan32 »

aynen kardeşim ..
Tekrar Tılsım - JLuee

Лучший мир возможен

Resim

€vv€L Zaman içind€ Kalbur zaman içind€, İyi Günd€ Kötü günd€ Hep: F€N€RBAHÇ€

Only Allah is Judging Me

2 Ocak 2007 - 2014
Kullanıcı avatarı
ahsu6344
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: oyna ara verdim

Mesaj gönderen ahsu6344 »

kissles bossunu da görecegiz.ama oyuncular görür mü bilemiyorum 700 bin kalmışsa!!! bi tılsım ortaya attılar o kadar ne yeni beceri geldi ne yeni skill.türk oynu işte ne yaprsın ancak bu kadar olur.
Resim

İntikamxxx --Asiasi--İntikamxşifa--İntikamxasiasi

YERYÜZÜNDE İNTİKAM OLDUGU SÜRECE ASİLER ÖLMEZ

“Genel Sohbet” sayfasına dön