Etkilikçileri adelet konusunda eğitin lütfen

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Etkilikçileri adelet konusunda eğitin lütfen

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

Meran sunucusunda etkinliklerden resmen soğutma cabası içindeler bu etkinlikçiler bugün ki etkinlikten önce sancak savaşında önce arzlardan alım yaptılar 3 grub alındı lodoslardan bir grub bize çıkın dediler biz grub kurduk alındık neden cıkalım çıkacak grublara hidrojenleri verin cıkmaya razı 2 grub var buna yok dediler zaten fikrimizi almadan attılar neyse alımları tekrar yaptılar lodslardan önce aldılar sonra arzlardan o 3 grub dışında birini çektiler bugün duello var bizden önce 1 grub alındı 3 kişilik grub sonra bizi aldılar2 . turda 3 kişilik grub ilk 2 tur tamam sonra 3. turda tekrar bizi çektiler ve dediki diğer grublara sans vericez tamam dedik ve yazdım daha önce giren grub icin cıkın diyorsanız bozusuruz diye cunku onlarıda alsalar 2 tur yapmıs olucak bizimde 2 . turumuz neyse cıkmadım bekledim bizden önceki grub için cıkın diyorllar böyle adeletsiz kararlar nasıl veriyorlar rahatca anlamıyorum bir baska grubu cekse söz söylemeye hakım olmaz

http://u1311.hizliresim.com/1h/b/uf4wp.jpg
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
SiYaSiYaBeND
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KARDES

Re: Etkilikçileri adelet konusunda eğitin lütfen

Mesaj gönderen SiYaSiYaBeND »

Ati yabancıya gitmedi :) bi ara anlatıyım olayı
^^ILoveRockNRool^^
^^Siyasiyabend^^
^^Axeman^^
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Re: Etkilikçileri adelet konusunda eğitin lütfen

Mesaj gönderen Zifan »

Barbarosxhizir yazdı:Meran sunucusunda etkinliklerden resmen soğutma cabası içindeler bu etkinlikçiler bugün ki etkinlikten önce sancak savaşında önce arzlardan alım yaptılar 3 grub alındı lodoslardan bir grub bize çıkın dediler biz grub kurduk alındık neden cıkalım çıkacak grublara hidrojenleri verin cıkmaya razı 2 grub var buna yok dediler zaten fikrimizi almadan attılar neyse alımları tekrar yaptılar lodslardan önce aldılar sonra arzlardan o 3 grub dışında birini çektiler bugün duello var bizden önce 1 grub alındı 3 kişilik grub sonra bizi aldılar2 . turda 3 kişilik grub ilk 2 tur tamam sonra 3. turda tekrar bizi çektiler ve dediki diğer grublara sans vericez tamam dedik ve yazdım daha önce giren grub icin cıkın diyorsanız bozusuruz diye cunku onlarıda alsalar 2 tur yapmıs olucak bizimde 2 . turumuz neyse cıkmadım bekledim bizden önceki grub için cıkın diyorllar böyle adeletsiz kararlar nasıl veriyorlar rahatca anlamıyorum bir baska grubu cekse söz söylemeye hakım olmaz

http://u1311.hizliresim.com/1h/b/uf4wp.jpg
Selam Barbarosxhizir,
Kurallarda da belirtildiği üzere , Düello etkinliğimizde ,alternatif grup mevcutsa savaşa bir kez katılan grup,sistem tarafından salona alınmış olsa dahi ikinci kez savaşamaz.
İlginiz için teşekkür ederiz.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön