Meran sunucusunda etkinliklerden resmen soğutma cabası içindeler bu etkinlikçiler bugün ki etkinlikten önce sancak savaşında önce arzlardan alım yaptılar 3 grub alındı lodoslardan bir grub bize çıkın dediler biz grub kurduk alındık neden cıkalım çıkacak grublara hidrojenleri verin cıkmaya razı 2 grub var buna yok dediler zaten fikrimizi almadan attılar neyse alımları tekrar yaptılar lodslardan önce aldılar sonra arzlardan o 3 grub dışında birini çektiler bugün duello var bizden önce 1 grub alındı 3 kişilik grub sonra bizi aldılar2 . turda 3 kişilik grub ilk 2 tur tamam sonra 3. turda tekrar bizi çektiler ve dediki diğer grublara sans vericez tamam dedik ve yazdım daha önce giren grub icin cıkın diyorsanız bozusuruz diye cunku onlarıda alsalar 2 tur yapmıs olucak bizimde 2 . turumuz neyse cıkmadım bekledim bizden önceki grub için cıkın diyorllar böyle adeletsiz kararlar nasıl veriyorlar rahatca anlamıyorum bir baska grubu cekse söz söylemeye hakım olmaz
http://u1311.hizliresim.com/1h/b/uf4wp.jpg
Etkilikçileri adelet konusunda eğitin lütfen
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
- SiYaSiYaBeND
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KARDES
Re: Etkilikçileri adelet konusunda eğitin lütfen
Ati yabancıya gitmedi
bi ara anlatıyım olayı
^^ILoveRockNRool^^
^^Siyasiyabend^^
^^Axeman^^
^^Siyasiyabend^^
^^Axeman^^
Re: Etkilikçileri adelet konusunda eğitin lütfen
Selam Barbarosxhizir,Barbarosxhizir yazdı:Meran sunucusunda etkinliklerden resmen soğutma cabası içindeler bu etkinlikçiler bugün ki etkinlikten önce sancak savaşında önce arzlardan alım yaptılar 3 grub alındı lodoslardan bir grub bize çıkın dediler biz grub kurduk alındık neden cıkalım çıkacak grublara hidrojenleri verin cıkmaya razı 2 grub var buna yok dediler zaten fikrimizi almadan attılar neyse alımları tekrar yaptılar lodslardan önce aldılar sonra arzlardan o 3 grub dışında birini çektiler bugün duello var bizden önce 1 grub alındı 3 kişilik grub sonra bizi aldılar2 . turda 3 kişilik grub ilk 2 tur tamam sonra 3. turda tekrar bizi çektiler ve dediki diğer grublara sans vericez tamam dedik ve yazdım daha önce giren grub icin cıkın diyorsanız bozusuruz diye cunku onlarıda alsalar 2 tur yapmıs olucak bizimde 2 . turumuz neyse cıkmadım bekledim bizden önceki grub için cıkın diyorllar böyle adeletsiz kararlar nasıl veriyorlar rahatca anlamıyorum bir baska grubu cekse söz söylemeye hakım olmaz
http://u1311.hizliresim.com/1h/b/uf4wp.jpg
Kurallarda da belirtildiği üzere , Düello etkinliğimizde ,alternatif grup mevcutsa savaşa bir kez katılan grup,sistem tarafından salona alınmış olsa dahi ikinci kez savaşamaz.
İlginiz için teşekkür ederiz.