Oyun hakkında
Oyun hakkında
Beyler biraz süredir oyuna ara vermiştim 3 tane 49luk çarım duruyo öyle foruma da baktım bira herkesin kesin bir şikayeti var. Oyuna yeniden dönmeyi düşünüyorum ama sizce değer mi?
Re: Oyun hakkında
Selam,
Amacın oynadığın oyundan zevk almaksa değer kardeşim. Durmadan şikayette bulunursan oynadığın oyundan zevk alamazsın bu iş sende bitiyor
Bizim asıl sorunumuz sabırsız olmamız hani derler ya doğmamış çocuğa don biçmek gibi
Saygılar.
Amacın oynadığın oyundan zevk almaksa değer kardeşim. Durmadan şikayette bulunursan oynadığın oyundan zevk alamazsın bu iş sende bitiyor
Bizim asıl sorunumuz sabırsız olmamız hani derler ya doğmamış çocuğa don biçmek gibi
Saygılar.
Benim amacım zevk almak zaten skype kullanan bir lonca bulsam zaten o skype daki muhabbet gene yeter bana 
- SedaT03
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Kardeş senin bileceğin iş ama herkez bırakırken sen neden başlıyorsun? Üstelik kanıt olarak face sayfasında ikv ile alakalı cok fazla sayıda çar satan gruplar var günlük 30 kişi yazıyor. Orada baya bırakmış oyuncu görürsün
Bu arada forumda takıl daha ii oyundan hiç cevap alamıyoruz ama olsun.
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
SedaT03 yazdı:Kardeş senin bileceğin iş ama herkez bırakırken sen neden başlıyorsun? Üstelik kanıt olarak face sayfasında ikv ile alakalı cok fazla sayıda çar satan gruplar var günlük 30 kişi yazıyor. Orada baya bırakmış oyuncu görürsünBu arada forumda takıl daha ii oyundan hiç cevap alamıyoruz ama olsun.
Kardeş gerçekten yeter ama bukadar kötümserlik bukadar kötüleme yakışmıyor, oyun oynayan bir çok kişi var eğer gerçekten bir sorun olsa senin gibi herkes dolar bu foruma kıyamet alanına dönerdi bura . Bukadar kötüleme yapmak yerinde çıkıp gitmen daha hayırlı olacaktır.
- suulh
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: <Hayalet Islığı>
2009'dan beri gecemiz gündüzümüz ikv. gidene bırakana başka oyunlara oyunumuzu satanlara ,kötüleyenlere karşı dimdik burdayız 
Tekrar başlicam bu kesinleşti sizce 3 çardan ilk hangisini düzmeliyim aslında savaşçı oynamayı sevmiyorum zaten gblere çevre olmadan giremiyor büyücü veya şifacı sizce hangisi büyücü derseniz kıyamet asa şifacı derseniz ashab üreticem zaten
- suulh
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: <Hayalet Islığı>
Şifacı grup bölgelerinde daha kolay kasılıyor , büyücüde savaşçıya kıyasla öyle
Aslında aklımda senin dediğin gibi bi fikir var şifaya ashab üretip onu düzdükten sonra büyücüye devam etmeyi düşünüyorumsuulh yazdı: Şifacı grup bölgelerinde daha kolay kasılıyor , büyücüde savaşçıya kıyasla öyle![]()
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
Çok geç olmadan tekrar bırakmanı öneririm. Çarını fullesen de, tılsımlarını üretsen de bir süre sonra hiçbir yararı olmadığını anlıyorsun. Aksine ürettiğin tılsımlar hatalı çıkıyor.(Y2 vurmuyor, bozma 3 bozmuyor.) Böylece sinir küpüne dönüyorsun. Zaten oyundaki laga söyleyecek bir şey bulamıyorum artık. Eğer devam edeceksen oyuna nasibini alacaksın sende lagdan. Grup bölgelerine adam bulamayacaksın, adam olsa bile gruplara giremeyeceksin. Lonca ile belki bu sorunu aşabilirsin. Her neyse, üstünü full dizdiğinde: itemsiz bir savaşçı zihin tutarak seni 2 vuruşta öldürecek.(Zihin tutmasına da gerek yok, gelir 2 vuruş yaparsa yerdesin zaten. Dizdiğin onca item bir işe yaramaz.)
Bu oyunun PVP sistemi yok. PVE üzerine bu oyun. Ne savaşabiliyorsun adam gibi, ne de vs atabiliyorsun. Ölü bu yönden bu oyun. Devam edersen oyuna ne demek istediğimi net bir şekilde göreceksin, biraz gözünü açarsan tabii.
Bu oyunun PVP sistemi yok. PVE üzerine bu oyun. Ne savaşabiliyorsun adam gibi, ne de vs atabiliyorsun. Ölü bu yönden bu oyun. Devam edersen oyuna ne demek istediğimi net bir şekilde göreceksin, biraz gözünü açarsan tabii.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer