Oyun hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Kiyamet
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Oyun hakkında

Mesaj gönderen Kiyamet »

Beyler biraz süredir oyuna ara vermiştim 3 tane 49luk çarım duruyo öyle foruma da baktım bira herkesin kesin bir şikayeti var. Oyuna yeniden dönmeyi düşünüyorum ama sizce değer mi?
Kullanıcı avatarı
byhMz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Oyun hakkında

Mesaj gönderen byhMz »

Selam,

Amacın oynadığın oyundan zevk almaksa değer kardeşim. Durmadan şikayette bulunursan oynadığın oyundan zevk alamazsın bu iş sende bitiyor ;)

Bizim asıl sorunumuz sabırsız olmamız hani derler ya doğmamış çocuğa don biçmek gibi

Saygılar.
Kullanıcı avatarı
Kiyamet
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Kiyamet »

Benim amacım zevk almak zaten skype kullanan bir lonca bulsam zaten o skype daki muhabbet gene yeter bana :)
Kullanıcı avatarı
SedaT03
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen SedaT03 »

Kardeş senin bileceğin iş ama herkez bırakırken sen neden başlıyorsun? Üstelik kanıt olarak face sayfasında ikv ile alakalı cok fazla sayıda çar satan gruplar var günlük 30 kişi yazıyor. Orada baya bırakmış oyuncu görürsün ;) Bu arada forumda takıl daha ii oyundan hiç cevap alamıyoruz ama olsun.
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
Kullanıcı avatarı
byhMz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen byhMz »

SedaT03 yazdı:Kardeş senin bileceğin iş ama herkez bırakırken sen neden başlıyorsun? Üstelik kanıt olarak face sayfasında ikv ile alakalı cok fazla sayıda çar satan gruplar var günlük 30 kişi yazıyor. Orada baya bırakmış oyuncu görürsün ;) Bu arada forumda takıl daha ii oyundan hiç cevap alamıyoruz ama olsun.

Kardeş gerçekten yeter ama bukadar kötümserlik bukadar kötüleme yakışmıyor, oyun oynayan bir çok kişi var eğer gerçekten bir sorun olsa senin gibi herkes dolar bu foruma kıyamet alanına dönerdi bura . Bukadar kötüleme yapmak yerinde çıkıp gitmen daha hayırlı olacaktır.
Kullanıcı avatarı
suulh
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: <Hayalet Islığı>

Mesaj gönderen suulh »

2009'dan beri gecemiz gündüzümüz ikv. gidene bırakana başka oyunlara oyunumuzu satanlara ,kötüleyenlere karşı dimdik burdayız :D
Kullanıcı avatarı
Kiyamet
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Kiyamet »

Tekrar başlicam bu kesinleşti sizce 3 çardan ilk hangisini düzmeliyim aslında savaşçı oynamayı sevmiyorum zaten gblere çevre olmadan giremiyor büyücü veya şifacı sizce hangisi büyücü derseniz kıyamet asa şifacı derseniz ashab üreticem zaten
Kullanıcı avatarı
suulh
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: <Hayalet Islığı>

Mesaj gönderen suulh »

Şifacı grup bölgelerinde daha kolay kasılıyor , büyücüde savaşçıya kıyasla öyle :D
Kullanıcı avatarı
Kiyamet
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Kiyamet »

suulh yazdı: Şifacı grup bölgelerinde daha kolay kasılıyor , büyücüde savaşçıya kıyasla öyle :D
Aslında aklımda senin dediğin gibi bi fikir var şifaya ashab üretip onu düzdükten sonra büyücüye devam etmeyi düşünüyorum :)
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen HeilHitler »

Çok geç olmadan tekrar bırakmanı öneririm. Çarını fullesen de, tılsımlarını üretsen de bir süre sonra hiçbir yararı olmadığını anlıyorsun. Aksine ürettiğin tılsımlar hatalı çıkıyor.(Y2 vurmuyor, bozma 3 bozmuyor.) Böylece sinir küpüne dönüyorsun. Zaten oyundaki laga söyleyecek bir şey bulamıyorum artık. Eğer devam edeceksen oyuna nasibini alacaksın sende lagdan. Grup bölgelerine adam bulamayacaksın, adam olsa bile gruplara giremeyeceksin. Lonca ile belki bu sorunu aşabilirsin. Her neyse, üstünü full dizdiğinde: itemsiz bir savaşçı zihin tutarak seni 2 vuruşta öldürecek.(Zihin tutmasına da gerek yok, gelir 2 vuruş yaparsa yerdesin zaten. Dizdiğin onca item bir işe yaramaz.)

Bu oyunun PVP sistemi yok. PVE üzerine bu oyun. Ne savaşabiliyorsun adam gibi, ne de vs atabiliyorsun. Ölü bu yönden bu oyun. Devam edersen oyuna ne demek istediğimi net bir şekilde göreceksin, biraz gözünü açarsan tabii.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer

“Genel Etkileşim” sayfasına dön