Parasını veripte akçeyle satın aldığım ve ticarete konulamayan kırmızı itemlerin neden iadesi yok?
Kırmızı Elbiselerin İadeleri Hk.
- Shizune
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kardes
Kırmızı Elbiselerin İadeleri Hk.
Dün gece saat 04.00 sularında çantamda olan kırmızı elbise setimi farkında olmadan çöpe attım..farkına vardığımda Kırmızı Pantolon ve Kırmızı Ayakkabıyı çoktan atmıştım iş işten geçti
akçeyle satın aldığım ve ticarete konulamadığı için eşya iade adı altında desteğe başvurursam bu 2 itemi geri alabileceğimi düşündüm fakat gelen cevapta sadece Şaheser, Nadide ve değerli tılsımların iadesi yapıldığı şeklinde bir cevapla karşılaştım ..Açıkçası bu cevaba çok şaşırdım..Peki şunu soruyorum sayın destek ekibi
/color]
Parasını veripte akçeyle satın aldığım ve ticarete konulamayan kırmızı itemlerin neden iadesi yok?
Re: Kırmızı Elbiselerin İadeleri Hk.
Bir daha almanı istiyorlar çünkü
Para onlar için herşey
YÜkseltilmiş silahın geri iadesi de yok bildiğim neden para var işin içinde 
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Re: Kırmızı Elbiselerin İadeleri Hk.
Selamlar,
İade konusunu incelerseniz, iade kapsamında Şaheser ve Nadide eşyaların iade edildiğinin belirtildiğini görebilirsiniz. (Bunların yanında değerli tılsımların iadesi de dahildir.)
İlgili birimce tarafınıza gerekli yanıt verildiğinden konunuz kilitlenmiştir.
İade konusunu incelerseniz, iade kapsamında Şaheser ve Nadide eşyaların iade edildiğinin belirtildiğini görebilirsiniz. (Bunların yanında değerli tılsımların iadesi de dahildir.)
Yükseltilmiş silahların iadelerinde, eşyanın yükseltilmiş haliyle iadesi nicedir yapılmaktadır. (Parlatma işlemi tamamlanmış silahın Silah Yükseltme ürününün değil). Bilgimiz olmayan konularda asılsız iddialarda bulunmamaya özen gösterelim.resp0nse yazdı:...YÜkseltilmiş silahın geri iadesi de yok bildiğim neden para var işin içinde
İlgili birimce tarafınıza gerekli yanıt verildiğinden konunuz kilitlenmiştir.