Kırmızı Elbiselerin İadeleri Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Shizune
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Kardes

Kırmızı Elbiselerin İadeleri Hk.

Mesaj gönderen Shizune »

Dün gece saat 04.00 sularında çantamda olan kırmızı elbise setimi farkında olmadan çöpe attım..farkına vardığımda Kırmızı Pantolon ve Kırmızı Ayakkabıyı çoktan atmıştım iş işten geçti :) akçeyle satın aldığım ve ticarete konulamadığı için eşya iade adı altında desteğe başvurursam bu 2 itemi geri alabileceğimi düşündüm fakat gelen cevapta sadece Şaheser, Nadide ve değerli tılsımların iadesi yapıldığı şeklinde bir cevapla karşılaştım ..Açıkçası bu cevaba çok şaşırdım..Peki şunu soruyorum sayın destek ekibi :[/color]
Parasını veripte akçeyle satın aldığım ve ticarete konulamayan kırmızı itemlerin neden iadesi yok?
Meran'ın benzersiz Zehir Gazabı..

Meran - The Cursed Priests Wars (Korku-Gerilim)
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Kırmızı Elbiselerin İadeleri Hk.

Mesaj gönderen resp0nse »

Bir daha almanı istiyorlar çünkü :) Para onlar için herşey :) YÜkseltilmiş silahın geri iadesi de yok bildiğim neden para var işin içinde :D
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Lahkesis
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Re: Kırmızı Elbiselerin İadeleri Hk.

Mesaj gönderen Lahkesis »

Selamlar,

İade konusunu incelerseniz, iade kapsamında Şaheser ve Nadide eşyaların iade edildiğinin belirtildiğini görebilirsiniz. (Bunların yanında değerli tılsımların iadesi de dahildir.)

resp0nse yazdı:...YÜkseltilmiş silahın geri iadesi de yok bildiğim neden para var işin içinde :D
Yükseltilmiş silahların iadelerinde, eşyanın yükseltilmiş haliyle iadesi nicedir yapılmaktadır. (Parlatma işlemi tamamlanmış silahın Silah Yükseltme ürününün değil). Bilgimiz olmayan konularda asılsız iddialarda bulunmamaya özen gösterelim. ;)

İlgili birimce tarafınıza gerekli yanıt verildiğinden konunuz kilitlenmiştir.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön