Mihri hanım bi bakarmısınız

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Casanovaqq
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Bloody Touch

Mihri hanım bi bakarmısınız

Mesaj gönderen Casanovaqq »

14 Mani demişsinizde bunlar bildiğiniz düz yazı mani ile alakası yok zaten çok çok daha iyi maniler varken bunlara yer verilmesinin sebebini jürilerinizdende duymak isterim mani ile alakası olmayan yazıları elemeyi unutmuşsunuz sanırım siz manileri elemişsiniz bu arada :)
Tiksindim Makyajdan
Kullanıcı avatarı
Alcatraz24
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: ^^Bloody Touch^^

Re: Mihri hanım bi bakarmısınız

Mesaj gönderen Alcatraz24 »

Casanovaqq yazdı:14 Mani demişsinizde bunlar bildiğiniz düz yazı mani ile alakası yok zaten çok çok daha iyi maniler varken bunlara yer verilmesinin sebebini jürilerinizdende duymak isterim mani ile alakası olmayan yazıları elemeyi unutmuşsunuz sanırım siz manileri elemişsiniz bu arada :)

Şiddetle katıldığımı belirtmek istiyorum
" ^^Bloody Touch^^ "
Kanlı Dokunuş

ıIRamazaNIı
ıIKaaNIı
Alcatraztr

Gördüğün hiçbir şeyden korkmazsın bu doğru, ama heybetini gizli tut, yürüyüşün ölümü korkutuyor !!
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Hepimiz biliyoruz ki yönetim kafasına göre bildiğini yapmaya devam ediyor/edecek.Bunu uzatmanın bir anlamı yok ağızlarından da zorla laf alacak halimiz yok.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
Casanovaqq
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Bloody Touch

Mesaj gönderen Casanovaqq »

mobilsorun yazdı:Hepimiz biliyoruz ki yönetim kafasına göre bildiğini yapmaya devam ediyor/edecek.Bunu uzatmanın bir anlamı yok ağızlarından da zorla laf alacak halimiz yok.
Size katılıyorum fakat sadece artık sıkıldık bizde bu hediyelerin verildiği playerlar kadar emek veriyoruz üstüne üstlük belki 3-4 katı fazla para yatırıyoruz hakkımızı alamıyoruz desteğe başvurun deniyor destek zaten kendileri ne yapacağımı şaşırmış durumdayım açıkcası çifte standarta devam ettikleri sürece bu oyunun tadı olmayacak ...
Tiksindim Makyajdan
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

Casanovaqq yazdı:14 Mani demişsinizde bunlar bildiğiniz düz yazı mani ile alakası yok zaten çok çok daha iyi maniler varken bunlara yer verilmesinin sebebini jürilerinizdende duymak isterim mani ile alakası olmayan yazıları elemeyi unutmuşsunuz sanırım siz manileri elemişsiniz bu arada :)
Selam Casanovaqq,
İşte kalan 14 manimizin enleri dereceye girenlerdir.Arkadaşlar lütfen biraz esnek olun burası TDK değil , bir ozan aramıyoruz.Anlıyorum herkesin manisi kendisine en güzel fakat gönül rahatlığı ile söyleyebilirm ki 14 mani içerisinde en adilane seçim yapılmıştır.Konu ile alakalı olarak gerekli açıklamayı en ayrıntılı şekilde yaptığımı düşünüyorum,lütfen benzer konular açmayınız.
İlginiz için teşekkür ederiz:)
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön