Mihri hanım bi bakarmısınız
- Casanovaqq
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bloody Touch
Mihri hanım bi bakarmısınız
14 Mani demişsinizde bunlar bildiğiniz düz yazı mani ile alakası yok zaten çok çok daha iyi maniler varken bunlara yer verilmesinin sebebini jürilerinizdende duymak isterim mani ile alakası olmayan yazıları elemeyi unutmuşsunuz sanırım siz manileri elemişsiniz bu arada 
Tiksindim Makyajdan
- Alcatraz24
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: ^^Bloody Touch^^
Re: Mihri hanım bi bakarmısınız
Casanovaqq yazdı:14 Mani demişsinizde bunlar bildiğiniz düz yazı mani ile alakası yok zaten çok çok daha iyi maniler varken bunlara yer verilmesinin sebebini jürilerinizdende duymak isterim mani ile alakası olmayan yazıları elemeyi unutmuşsunuz sanırım siz manileri elemişsiniz bu arada
Şiddetle katıldığımı belirtmek istiyorum
" ^^Bloody Touch^^ "
Kanlı Dokunuş
ıIRamazaNIı
ıIKaaNIı
Alcatraztr
Gördüğün hiçbir şeyden korkmazsın bu doğru, ama heybetini gizli tut, yürüyüşün ölümü korkutuyor !!
Kanlı Dokunuş
ıIRamazaNIı
ıIKaaNIı
Alcatraztr
Gördüğün hiçbir şeyden korkmazsın bu doğru, ama heybetini gizli tut, yürüyüşün ölümü korkutuyor !!
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Hepimiz biliyoruz ki yönetim kafasına göre bildiğini yapmaya devam ediyor/edecek.Bunu uzatmanın bir anlamı yok ağızlarından da zorla laf alacak halimiz yok.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- Casanovaqq
- İskele Babası
- Lonca: Bloody Touch
Size katılıyorum fakat sadece artık sıkıldık bizde bu hediyelerin verildiği playerlar kadar emek veriyoruz üstüne üstlük belki 3-4 katı fazla para yatırıyoruz hakkımızı alamıyoruz desteğe başvurun deniyor destek zaten kendileri ne yapacağımı şaşırmış durumdayım açıkcası çifte standarta devam ettikleri sürece bu oyunun tadı olmayacak ...mobilsorun yazdı:Hepimiz biliyoruz ki yönetim kafasına göre bildiğini yapmaya devam ediyor/edecek.Bunu uzatmanın bir anlamı yok ağızlarından da zorla laf alacak halimiz yok.
Tiksindim Makyajdan
Selam Casanovaqq,Casanovaqq yazdı:14 Mani demişsinizde bunlar bildiğiniz düz yazı mani ile alakası yok zaten çok çok daha iyi maniler varken bunlara yer verilmesinin sebebini jürilerinizdende duymak isterim mani ile alakası olmayan yazıları elemeyi unutmuşsunuz sanırım siz manileri elemişsiniz bu arada
İşte kalan 14 manimizin enleri dereceye girenlerdir.Arkadaşlar lütfen biraz esnek olun burası TDK değil , bir ozan aramıyoruz.Anlıyorum herkesin manisi kendisine en güzel fakat gönül rahatlığı ile söyleyebilirm ki 14 mani içerisinde en adilane seçim yapılmıştır.Konu ile alakalı olarak gerekli açıklamayı en ayrıntılı şekilde yaptığımı düşünüyorum,lütfen benzer konular açmayınız.
İlginiz için teşekkür ederiz:)