E-postamı unuttum!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Daenerys
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

E-postamı unuttum!

Mesaj gönderen Daenerys »

Merhaba
Ben bu oyunu seneler önce oynuyordum.Aralıklarla oynamayada devam ettim. Ve 49 level savaşçı karakterim, levelini hatırlayamadığımda bir büyücüm vardı. Yine oyuna tekrar başladığım bir dönemde O sıralarda bu mynet ttnet karakter transfer olayı yeni gelmişti.Ve bende bu transferlerden yapmıştım hatırladığım kadarıyla.Bu yüzden karakterimi hangi e-posta hesabıyla nereye gönderdim hiç bir fikrim yok. Çok uzun zaman oldu hatırlamıyorum. Plussuz bir şekilde 49 level yapmıştım karakterimi.Anlayacağınız çok emek var. Bu oyunu ilk oynadığımda 7.sınıfa gidiyordum daha.Bu karakter benım ıcın cok onemlıydı. Ama şimdi giremiyorum malesef. Ne yapmam gerekiyor?
E-mailini unuttuğum sevgili en eski karakterim 'Kralsavaşçıı' Bu sene açtığım ve oynadığım Daenereyss / Cersei
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Re: E-postamı unuttum!

Mesaj gönderen resp0nse »

Bildiğim kadarıyla karakter isminden eposta sorgulama diye bir destek sistemi verilmiyor.İşin zor
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Daenerys
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

İşin kötü yanı kullandığım e-postayı aslında biliyorum da. o hesaptaki karakterleri transfer etmişim ama nereye :(
E-mailini unuttuğum sevgili en eski karakterim 'Kralsavaşçıı' Bu sene açtığım ve oynadığım Daenereyss / Cersei
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

biliyorsan eposta adresini www.istanbuloyun.com daki destek sayfasından üyelik seçeneğini seçerek karakterlerin hangi hesaba aktarıldığını belki ! söylerler.
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Daenerys
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Destekten yazıp gönderdim. Ama sorun şu ki e-postam'a da normalde girilmiyor. Anlıyacağın çok karışık durumlardayım keşke zamanında bi yere not alsaymışım. Karakterimi bi yere transfer etmişim ama nereye. O kadar ilginçki şifremi hatırlıyorum. Ama hangi e-postaları kullandım. Ttnet e mi geçtim mynet ' e mi bilemiyorum.
Kullanıcı avatarı
batugun
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen batugun »

Bir zamanların Kralsavasciisi gitti demek
Johan (29) [2007-2008] Eskiteam (49) [2008-2010] Qralşifacı (49) [2009-2016] ] Batuqqan (49) [2013-2016]

Elveda İkv
Daenerys
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Malesef artık destek ekibinin cevabını bekleyecceğim.
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Eski mynet şifreni kullnıcı adını biliyorsan yeniden myneti sobeyey aktarmak istiyorum yaaprsın karşına karakteriniz şu kullnıcı altında der o kullnacıdan başka bir yere aktardısanda dükkandan şifren ile girip karater tranferleri bolumunden hangi üyeliğe bakman lazım ama bunun için şifreleri bilmen lazım.

http://www.istanbuloyun.com/mynetaccountTransfer.aspx

Bu linkten karakter aktarımı yap salllamasyon şifreni biliyorsan zati karşına ....@hotmail.com hesabındadır der.
A R Z L O D O S
Daenerys
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Ahh işte bi hatırlasam :S
Kullanıcı avatarı
karanlikprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: I Ergenekon I

Mesaj gönderen karanlikprens »

Daenerys yazdı:Merhaba
Ben bu oyunu seneler önce oynuyordum.Aralıklarla oynamayada devam ettim. Ve 49 level savaşçı karakterim, levelini hatırlayamadığımda bir büyücüm vardı. Yine oyuna tekrar başladığım bir dönemde O sıralarda bu mynet ttnet karakter transfer olayı yeni gelmişti.Ve bende bu transferlerden yapmıştım hatırladığım kadarıyla.Bu yüzden karakterimi hangi e-posta hesabıyla nereye gönderdim hiç bir fikrim yok. Çok uzun zaman oldu hatırlamıyorum. Plussuz bir şekilde 49 level yapmıştım karakterimi.Anlayacağınız çok emek var. Bu oyunu ilk oynadığımda 7.sınıfa gidiyordum daha.Bu karakter benım ıcın cok onemlıydı. Ama şimdi giremiyorum malesef. Ne yapmam gerekiyor?
Geçmiş olsun...
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

Resim

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

“Genel Etkileşim” sayfasına dön