Merhaba
Ben bu oyunu seneler önce oynuyordum.Aralıklarla oynamayada devam ettim. Ve 49 level savaşçı karakterim, levelini hatırlayamadığımda bir büyücüm vardı. Yine oyuna tekrar başladığım bir dönemde O sıralarda bu mynet ttnet karakter transfer olayı yeni gelmişti.Ve bende bu transferlerden yapmıştım hatırladığım kadarıyla.Bu yüzden karakterimi hangi e-posta hesabıyla nereye gönderdim hiç bir fikrim yok. Çok uzun zaman oldu hatırlamıyorum. Plussuz bir şekilde 49 level yapmıştım karakterimi.Anlayacağınız çok emek var. Bu oyunu ilk oynadığımda 7.sınıfa gidiyordum daha.Bu karakter benım ıcın cok onemlıydı. Ama şimdi giremiyorum malesef. Ne yapmam gerekiyor?
E-postamı unuttum!
E-postamı unuttum!
E-mailini unuttuğum sevgili en eski karakterim 'Kralsavaşçıı' Bu sene açtığım ve oynadığım Daenereyss / Cersei
Re: E-postamı unuttum!
Bildiğim kadarıyla karakter isminden eposta sorgulama diye bir destek sistemi verilmiyor.İşin zor
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İşin kötü yanı kullandığım e-postayı aslında biliyorum da. o hesaptaki karakterleri transfer etmişim ama nereye 
E-mailini unuttuğum sevgili en eski karakterim 'Kralsavaşçıı' Bu sene açtığım ve oynadığım Daenereyss / Cersei
biliyorsan eposta adresini www.istanbuloyun.com daki destek sayfasından üyelik seçeneğini seçerek karakterlerin hangi hesaba aktarıldığını belki ! söylerler.
2006-2016
Destekten yazıp gönderdim. Ama sorun şu ki e-postam'a da normalde girilmiyor. Anlıyacağın çok karışık durumlardayım keşke zamanında bi yere not alsaymışım. Karakterimi bi yere transfer etmişim ama nereye. O kadar ilginçki şifremi hatırlıyorum. Ama hangi e-postaları kullandım. Ttnet e mi geçtim mynet ' e mi bilemiyorum.
Bir zamanların Kralsavasciisi gitti demek
Johan (29) [2007-2008] Eskiteam (49) [2008-2010] Qralşifacı (49) [2009-2016] ] Batuqqan (49) [2013-2016]
Elveda İkv
Elveda İkv
Malesef artık destek ekibinin cevabını bekleyecceğim.
Eski mynet şifreni kullnıcı adını biliyorsan yeniden myneti sobeyey aktarmak istiyorum yaaprsın karşına karakteriniz şu kullnıcı altında der o kullnacıdan başka bir yere aktardısanda dükkandan şifren ile girip karater tranferleri bolumunden hangi üyeliğe bakman lazım ama bunun için şifreleri bilmen lazım.
http://www.istanbuloyun.com/mynetaccountTransfer.aspx
Bu linkten karakter aktarımı yap salllamasyon şifreni biliyorsan zati karşına ....@hotmail.com hesabındadır der.
http://www.istanbuloyun.com/mynetaccountTransfer.aspx
Bu linkten karakter aktarımı yap salllamasyon şifreni biliyorsan zati karşına ....@hotmail.com hesabındadır der.
A R Z L O D O S
Ahh işte bi hatırlasam :S
- karanlikprens
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: I Ergenekon I
Geçmiş olsun...Daenerys yazdı:Merhaba
Ben bu oyunu seneler önce oynuyordum.Aralıklarla oynamayada devam ettim. Ve 49 level savaşçı karakterim, levelini hatırlayamadığımda bir büyücüm vardı. Yine oyuna tekrar başladığım bir dönemde O sıralarda bu mynet ttnet karakter transfer olayı yeni gelmişti.Ve bende bu transferlerden yapmıştım hatırladığım kadarıyla.Bu yüzden karakterimi hangi e-posta hesabıyla nereye gönderdim hiç bir fikrim yok. Çok uzun zaman oldu hatırlamıyorum. Plussuz bir şekilde 49 level yapmıştım karakterimi.Anlayacağınız çok emek var. Bu oyunu ilk oynadığımda 7.sınıfa gidiyordum daha.Bu karakter benım ıcın cok onemlıydı. Ama şimdi giremiyorum malesef. Ne yapmam gerekiyor?
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★