Elveda Ikv
Elveda Ikv
13 yasindayim 2006 1 nisandan beri ikv oynadım 3 tane zevk icin maresal kastim kplerini rütbesini karsi klana gecerek sifirladim ve 3 tanede buyucu sifaci savasci olmak uzer maresal kastım hepsi full +full karakterlerim her sunucuda derece aldi sunucu sampiyonalarinda 1 sunucu yetmedi 3 karakteride kendi sınıfında butun sunuculara aktarak birinci seçtim bütün karakterletimde sancak 999 m para epe ve bulusma set var üstüne bide rehber tag om var oyunun en iyi loncasi benimdi herkes i zevkine loncadan attim ve loncayi kapattim her ay duzenli 300 bin akce alırım ve mevlut dinc bana 30 bin hediye eder onuda hesaplara aca aca yukler kullanmam 350 tane kp carim var hepsi tek yildiz anka sunucusunda suan butun karakterlerim anlasilacagi gibide butun karakter hesalarima 10 yillik plus yukledim kasamda 5 tane sobeenin gazabi iksir vardı tekini ismet kesmek icin kullandım tekinide klan değiştirme gelince handan kesmek icin kullandım karakter imi geri aktardım butun tılsımlarım tam yeni levellet benim yuzumden gelmiyo çünkü sobeye yeni sunucular aldım eger yeni leveller gelirse butun emeklerim gider sobeenin gazabi iksir reçetem var ama üretmiyorum her karakterime kasasinda 1 tane oak uzere 3 tane var zamaninda momt gm dev kestim ama bana kızdılar şimdi oyunu bıraktığım için sizlere anlatiyorum yoksa beni bilen az kisi vardir gorunmezlik kullanirim online oldum zamanlar laptop umda ikv 24 saat açıktı kimin hakkina girdiysem benden taraf onun haakki bana helal olsun Elveda IKV
Re: Elveda Ikv
Ayrica karakterlerimde arz ve lodos olmak uzere sancak var entry no su 5262 ile bitene karakterlerimi veriyorum
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
sallama yetenegin kuvvetli
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
risk budur hadi kemik
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
bence ciddi problemler var ortada. arkadaş oyunda bile ağaoğlu kadar hırslı gözü kimseyi gözmez biriyse gerçek hayatta aman aman düşman başına. boşuna uğraşmışsın arkadaş sen oyunun amacını dk da bir bölgeden klandan epe bayrak tıslım buluşma v.s yansıtmadan ibaret sanmışsın oyun dostluk sohbet eğlence oyunu sen fazla abartmışsın.
- Berkistanbul
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Loncasızlar
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
- THilaR
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Örgülü
Hayal gücün kuvvetliymiş.Reel Hayatında Başarılar o halde 
''Sorun aslında ne olduğun değil.Yaptığın şeyler seni diğerlerinden ayırır.''

Steam Adresim:http://steamcommunity.com/id/thilar
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
SİNCE 2008 © GÜNEŞİN ÖNCÜLERİ

Steam Adresim:http://steamcommunity.com/id/thilar
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
SİNCE 2008 © GÜNEŞİN ÖNCÜLERİ
- karanlikprens
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: I Ergenekon I
rAMOPa yazdı:13 yasindayim 2006 1 nisandan beri ikv oynadım 3 tane zevk icin maresal kastim kplerini rütbesini karsi klana gecerek sifirladim ve 3 tanede buyucu sifaci savasci olmak uzer maresal kastım hepsi full +full karakterlerim her sunucuda derece aldi sunucu sampiyonalarinda 1 sunucu yetmedi 3 karakteride kendi sınıfında butun sunuculara aktarak birinci seçtim bütün karakterletimde sancak 999 m para epe ve bulusma set var üstüne bide rehber tag om var oyunun en iyi loncasi benimdi herkes i zevkine loncadan attim ve loncayi kapattim her ay duzenli 300 bin akce alırım ve mevlut dinc bana 30 bin hediye eder onuda hesaplara aca aca yukler kullanmam 350 tane kp carim var hepsi tek yildiz anka sunucusunda suan butun karakterlerim anlasilacagi gibide butun karakter hesalarima 10 yillik plus yukledim kasamda 5 tane sobeenin gazabi iksir vardı tekini ismet kesmek icin kullandım tekinide klan değiştirme gelince handan kesmek icin kullandım karakter imi geri aktardım butun tılsımlarım tam yeni levellet benim yuzumden gelmiyo çünkü sobeye yeni sunucular aldım eger yeni leveller gelirse butun emeklerim gider sobeenin gazabi iksir reçetem var ama üretmiyorum her karakterime kasasinda 1 tane oak uzere 3 tane var zamaninda momt gm dev kestim ama bana kızdılar şimdi oyunu bıraktığım için sizlere anlatiyorum yoksa beni bilen az kisi vardir gorunmezlik kullanirim online oldum zamanlar laptop umda ikv 24 saat açıktı kimin hakkina girdiysem benden taraf onun haakki bana helal olsun Elveda IKV
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★