Elveda Ikv

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
rAMOPa
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Elveda Ikv

Mesaj gönderen rAMOPa »

13 yasindayim 2006 1 nisandan beri ikv oynadım 3 tane zevk icin maresal kastim kplerini rütbesini karsi klana gecerek sifirladim ve 3 tanede buyucu sifaci savasci olmak uzer maresal kastım hepsi full +full karakterlerim her sunucuda derece aldi sunucu sampiyonalarinda 1 sunucu yetmedi 3 karakteride kendi sınıfında butun sunuculara aktarak birinci seçtim bütün karakterletimde sancak 999 m para epe ve bulusma set var üstüne bide rehber tag om var oyunun en iyi loncasi benimdi herkes i zevkine loncadan attim ve loncayi kapattim her ay duzenli 300 bin akce alırım ve mevlut dinc bana 30 bin hediye eder onuda hesaplara aca aca yukler kullanmam 350 tane kp carim var hepsi tek yildiz anka sunucusunda suan butun karakterlerim anlasilacagi gibide butun karakter hesalarima 10 yillik plus yukledim kasamda 5 tane sobeenin gazabi iksir vardı tekini ismet kesmek icin kullandım tekinide klan değiştirme gelince handan kesmek icin kullandım karakter imi geri aktardım butun tılsımlarım tam yeni levellet benim yuzumden gelmiyo çünkü sobeye yeni sunucular aldım eger yeni leveller gelirse butun emeklerim gider sobeenin gazabi iksir reçetem var ama üretmiyorum her karakterime kasasinda 1 tane oak uzere 3 tane var zamaninda momt gm dev kestim ama bana kızdılar şimdi oyunu bıraktığım için sizlere anlatiyorum yoksa beni bilen az kisi vardir gorunmezlik kullanirim online oldum zamanlar laptop umda ikv 24 saat açıktı kimin hakkina girdiysem benden taraf onun haakki bana helal olsun Elveda IKV
rAMOPa
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Elveda Ikv

Mesaj gönderen rAMOPa »

Ayrica karakterlerimde arz ve lodos olmak uzere sancak var entry no su 5262 ile bitene karakterlerimi veriyorum
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

sallama yetenegin kuvvetli
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

risk budur hadi kemik
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
Tertip
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tek Yumruk

Mesaj gönderen Tertip »

Haksızlığın dışa vurumu!
Resim
Kullanıcı avatarı
Duke
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Duke »

bence ciddi problemler var ortada. arkadaş oyunda bile ağaoğlu kadar hırslı gözü kimseyi gözmez biriyse gerçek hayatta aman aman düşman başına. boşuna uğraşmışsın arkadaş sen oyunun amacını dk da bir bölgeden klandan epe bayrak tıslım buluşma v.s yansıtmadan ibaret sanmışsın oyun dostluk sohbet eğlence oyunu sen fazla abartmışsın.
Kullanıcı avatarı
Berkistanbul
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Loncasızlar

Mesaj gönderen Berkistanbul »

Adam sallamış sen ciddiyemi aldın :?: :?: :shock:
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
SikayetVar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen SikayetVar »

Aman allahım.
Kıyamet Günlüğüm için görsele tıklayın.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
THilaR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Örgülü

Mesaj gönderen THilaR »

Hayal gücün kuvvetliymiş.Reel Hayatında Başarılar o halde :)
''Sorun aslında ne olduğun değil.Yaptığın şeyler seni diğerlerinden ayırır.''

Resim

Steam Adresim:http://steamcommunity.com/id/thilar

●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
SİNCE 2008 © GÜNEŞİN ÖNCÜLERİ
Kullanıcı avatarı
karanlikprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: I Ergenekon I

Mesaj gönderen karanlikprens »

rAMOPa yazdı:13 yasindayim 2006 1 nisandan beri ikv oynadım 3 tane zevk icin maresal kastim kplerini rütbesini karsi klana gecerek sifirladim ve 3 tanede buyucu sifaci savasci olmak uzer maresal kastım hepsi full +full karakterlerim her sunucuda derece aldi sunucu sampiyonalarinda 1 sunucu yetmedi 3 karakteride kendi sınıfında butun sunuculara aktarak birinci seçtim bütün karakterletimde sancak 999 m para epe ve bulusma set var üstüne bide rehber tag om var oyunun en iyi loncasi benimdi herkes i zevkine loncadan attim ve loncayi kapattim her ay duzenli 300 bin akce alırım ve mevlut dinc bana 30 bin hediye eder onuda hesaplara aca aca yukler kullanmam 350 tane kp carim var hepsi tek yildiz anka sunucusunda suan butun karakterlerim anlasilacagi gibide butun karakter hesalarima 10 yillik plus yukledim kasamda 5 tane sobeenin gazabi iksir vardı tekini ismet kesmek icin kullandım tekinide klan değiştirme gelince handan kesmek icin kullandım karakter imi geri aktardım butun tılsımlarım tam yeni levellet benim yuzumden gelmiyo çünkü sobeye yeni sunucular aldım eger yeni leveller gelirse butun emeklerim gider sobeenin gazabi iksir reçetem var ama üretmiyorum her karakterime kasasinda 1 tane oak uzere 3 tane var zamaninda momt gm dev kestim ama bana kızdılar şimdi oyunu bıraktığım için sizlere anlatiyorum yoksa beni bilen az kisi vardir gorunmezlik kullanirim online oldum zamanlar laptop umda ikv 24 saat açıktı kimin hakkina girdiysem benden taraf onun haakki bana helal olsun Elveda IKV

:D
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

Resim

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

“Genel Etkileşim” sayfasına dön