SORUNUN TELAFİSİ
SORUNUN TELAFİSİ
oyundaki 4 5 gündür devam eden sorun yüzünden çemberlitaş arttırıcılarını kullanamamaktayız. yöneticilerden bu süre zarfında aftif olan arttırıcıların sorunun etkin olduğu gün sayısı kadar uzatılmasını ve eklenmesini talep ediyorum. umuyorum ki bu sorunla karşı karşıya kalan bir çok oyuncu arkadaşım da aynı düşünce içerisindedir.
Bedeli kadar eder mi ?
Ederi kadar değer mi ?
Ederi kadar değer mi ?
Re: SORUNUN TELAFİSİ
Katılıyorum.
- Ekskalibur
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i Kyamet
Yağma arttırıcı alan tüm loncalara akçelerini iade etmek daha duyarlı bir davranış olurdu.
kesinlikle tamam oyunda bir sorun hata olmuş olabilir düzelmesini sabırla saygıyla bekliyoruz. fakat akçelerle aldığımız arttırıcı ürünleri ile ilgilide bir telafi olması gerekiyor.
Bedeli kadar eder mi ?
Ederi kadar değer mi ?
Ederi kadar değer mi ?
[color=#FF0000]GaLadRim[/color] yazdı:Merhaba arkadaşlar,
Bu işi gönüllü yapıyor olmak bizim mazeretimiz değil, olamaz. Lag sorunu ile ilgili gecenin bir vakti gerekli çalışma ve bildirimlerin yürütüldüğüne dair sizi temin ederim. Bizim elimizden gelen bu teknik arızayı teknik ekibe bildirmek. Gerekli iletişimler sağlanmıştır bizlerde sizin gibi düzelmesini dört değil 8 gözle bekliyoruz
Sevgilerimle..
Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederim, mağduriyetiniz elbette bir şekilde giderilir
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- karanlikprens
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: I Ergenekon I
bunu desteğe yazman lazımCRACK26 yazdı:oyundaki 4 5 gündür devam eden sorun yüzünden çemberlitaş arttırıcılarını kullanamamaktayız. yöneticilerden bu süre zarfında aftif olan arttırıcıların sorunun etkin olduğu gün sayısı kadar uzatılmasını ve eklenmesini talep ediyorum. umuyorum ki bu sorunla karşı karşıya kalan bir çok oyuncu arkadaşım da aynı düşünce içerisindedir.
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★
kims kusura bakmasın oyundaki aksaklıklar biz oyuncuları kapsamıyor. bizler arttırıcıları gerçek paralarla alıyoruz ve karşılığınıda beklemek en doğal hakkımız
Bedeli kadar eder mi ?
Ederi kadar değer mi ?
Ederi kadar değer mi ?
- SoulKitchen
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: HÜR
Eminönü sunucusu olarak desteğe magduriyetiniz hakkında mailler atın örgütlü olarak. Zaten yetkili arkadaşlar da bunun farkındalardır. Siz işi sıkı tutun.

SoulKitchen yazdı:Eminönü sunucusu olarak desteğe magduriyetiniz hakkında mailler atın örgütlü olarak. Zaten yetkili arkadaşlar da bunun farkındalardır. Siz işi sıkı tutun.
desteğe mağduriyetlerimiz ilettik ama henüz cvp yok .
Bedeli kadar eder mi ?
Ederi kadar değer mi ?
Ederi kadar değer mi ?
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
daha önce artıcı hediye etmişlerdi tekrar ediceklere inanıyorum açıkcası okadarda gitmemek lazım yönetimin üstüne onlarında elinden bişey gelmediği belli yoksa hiç kimse yaptığı bi işin bu şekilde heba olmasını istemez diye düşünüyorum benkaranlikprens yazdı:bunu desteğe yazman lazımCRACK26 yazdı:oyundaki 4 5 gündür devam eden sorun yüzünden çemberlitaş arttırıcılarını kullanamamaktayız. yöneticilerden bu süre zarfında aftif olan arttırıcıların sorunun etkin olduğu gün sayısı kadar uzatılmasını ve eklenmesini talep ediyorum. umuyorum ki bu sorunla karşı karşıya kalan bir çok oyuncu arkadaşım da aynı düşünce içerisindedir.ama vermeyecekler ben sana söyleyim umutlanma :!: :mrgreen: