SORUNUN TELAFİSİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
CRACK26
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

SORUNUN TELAFİSİ

Mesaj gönderen CRACK26 »

oyundaki 4 5 gündür devam eden sorun yüzünden çemberlitaş arttırıcılarını kullanamamaktayız. yöneticilerden bu süre zarfında aftif olan arttırıcıların sorunun etkin olduğu gün sayısı kadar uzatılmasını ve eklenmesini talep ediyorum. umuyorum ki bu sorunla karşı karşıya kalan bir çok oyuncu arkadaşım da aynı düşünce içerisindedir.
Bedeli kadar eder mi ?
Ederi kadar değer mi ?
Kullanıcı avatarı
Duke
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: SORUNUN TELAFİSİ

Mesaj gönderen Duke »

Katılıyorum.
Kullanıcı avatarı
Ekskalibur
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Ferday-i Kyamet

Mesaj gönderen Ekskalibur »

Yağma arttırıcı alan tüm loncalara akçelerini iade etmek daha duyarlı bir davranış olurdu.
Kullanıcı avatarı
CRACK26
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen CRACK26 »

kesinlikle tamam oyunda bir sorun hata olmuş olabilir düzelmesini sabırla saygıyla bekliyoruz. fakat akçelerle aldığımız arttırıcı ürünleri ile ilgilide bir telafi olması gerekiyor.
Bedeli kadar eder mi ?
Ederi kadar değer mi ?
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

[color=#FF0000]GaLadRim[/color] yazdı:Merhaba arkadaşlar,

Bu işi gönüllü yapıyor olmak bizim mazeretimiz değil, olamaz. Lag sorunu ile ilgili gecenin bir vakti gerekli çalışma ve bildirimlerin yürütüldüğüne dair sizi temin ederim. Bizim elimizden gelen bu teknik arızayı teknik ekibe bildirmek. Gerekli iletişimler sağlanmıştır bizlerde sizin gibi düzelmesini dört değil 8 gözle bekliyoruz

Sevgilerimle..

Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederim,
mağduriyetiniz elbette bir şekilde giderilir ;)
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
karanlikprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: I Ergenekon I

Mesaj gönderen karanlikprens »

CRACK26 yazdı:oyundaki 4 5 gündür devam eden sorun yüzünden çemberlitaş arttırıcılarını kullanamamaktayız. yöneticilerden bu süre zarfında aftif olan arttırıcıların sorunun etkin olduğu gün sayısı kadar uzatılmasını ve eklenmesini talep ediyorum. umuyorum ki bu sorunla karşı karşıya kalan bir çok oyuncu arkadaşım da aynı düşünce içerisindedir.
bunu desteğe yazman lazım :D ama vermeyecekler ben sana söyleyim umutlanma :!: :mrgreen:
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

Resim

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★
Kullanıcı avatarı
CRACK26
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen CRACK26 »

kims kusura bakmasın oyundaki aksaklıklar biz oyuncuları kapsamıyor. bizler arttırıcıları gerçek paralarla alıyoruz ve karşılığınıda beklemek en doğal hakkımız
Bedeli kadar eder mi ?
Ederi kadar değer mi ?
Kullanıcı avatarı
SoulKitchen
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: HÜR

Mesaj gönderen SoulKitchen »

Eminönü sunucusu olarak desteğe magduriyetiniz hakkında mailler atın örgütlü olarak. Zaten yetkili arkadaşlar da bunun farkındalardır. Siz işi sıkı tutun.
Resim
Kullanıcı avatarı
CRACK26
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen CRACK26 »

SoulKitchen yazdı:Eminönü sunucusu olarak desteğe magduriyetiniz hakkında mailler atın örgütlü olarak. Zaten yetkili arkadaşlar da bunun farkındalardır. Siz işi sıkı tutun.

desteğe mağduriyetlerimiz ilettik ama henüz cvp yok .
Bedeli kadar eder mi ?
Ederi kadar değer mi ?
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

karanlikprens yazdı:
CRACK26 yazdı:oyundaki 4 5 gündür devam eden sorun yüzünden çemberlitaş arttırıcılarını kullanamamaktayız. yöneticilerden bu süre zarfında aftif olan arttırıcıların sorunun etkin olduğu gün sayısı kadar uzatılmasını ve eklenmesini talep ediyorum. umuyorum ki bu sorunla karşı karşıya kalan bir çok oyuncu arkadaşım da aynı düşünce içerisindedir.
bunu desteğe yazman lazım :D ama vermeyecekler ben sana söyleyim umutlanma :!: :mrgreen:
daha önce artıcı hediye etmişlerdi tekrar ediceklere inanıyorum açıkcası okadarda gitmemek lazım yönetimin üstüne onlarında elinden bişey gelmediği belli yoksa hiç kimse yaptığı bi işin bu şekilde heba olmasını istemez diye düşünüyorum ben

“Genel Etkileşim” sayfasına dön