İKV PAZAR SİSTEMİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kristal

İKV PAZAR SİSTEMİ

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Bu oyuna neden pazar sistemi gelmiyor bunu anlayabilen varsa bana anlatsın lütfen.
Belirli bir alan olur o alanda pazarını kurarsın fiyatını belirlersin alacak olanda o alana gelir bakar uygunsa alır.
BU SİSTEM OYUNUN NERESİNİ BOZUYOR BUNU AÇIKLASIN BİRİSİ BANA.
Gerçekten sırf şu iş yüzünden bu oyunu bırakmayı düşünüyorum artık.
Bu oyun üst üste darbe vurur gibi getirdiği güncellemelerle beraber bir türlü gelmeyen bi pazar sistemi yüzünden yakında bir çok oyuncu kaybedeceğinden hiç şüphem yok.
Resim
utku1907
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: İKV PAZAR SİSTEMİ

Mesaj gönderen utku1907 »

XxPEERLESSxX yazdı:Bu oyuna neden pazar sistemi gelmiyor bunu anlayabilen varsa bana anlatsın lütfen.
Belirli bir alan olur o alanda pazarını kurarsın fiyatını belirlersin alacak olanda o alana gelir bakar uygunsa alır.
BU SİSTEM OYUNUN NERESİNİ BOZUYOR BUNU AÇIKLASIN BİRİSİ BANA.
Gerçekten sırf şu iş yüzünden bu oyunu bırakmayı düşünüyorum artık.
Bu oyun üst üste darbe vurur gibi getirdiği güncellemelerle beraber bir türlü gelmeyen bi pazar sistemi yüzünden yakında bir çok oyuncu kaybedeceğinden hiç şüphem yok.

bunu yaparlarsa kimse bölge kanalını satış için kullanmaz. Plus alan sayısını az da olsa azaltır buda yönetimin işine gelmez.
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Plus sadece ticaret için değil. Eğer böyle bir şey olsa kimse pazar sistemi açıldı plus almayalım demez. Bu adamlar kenana junona çembere adam aramayacaklar mı ? Lonca içi yazışmayacaklar mı ? Drop şansını yükselten plus u almayacaklar mı yani sırf bu yüzden ?
Dediğin bence mantıksız konunun bunla alakası yok.
Resim
Kullanıcı avatarı
Ferruh
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen Ferruh »

Oyunda para dengesini ayak tutan maden piyasasıdır birisi pazarında 3mden satarken birisi 4mden satınca herkes 3mlikten almak isteyecek ve 4m'lik satan adamın elinde kalacaktır o da satmak için 3m yapmak zorunda kalacaktır böylece madenlerin ücretleri düşecek oyunda maden para dengesi bozulacaktır ama bu sistem olmadan bir madeni 4m parayada 14m parayada satabilmektesiniz...
Ferruh [49]
IIFERRUHII [49]
Xxxferruhxxx [49]
Aehmirnes [49]

Ve bir çok karekter...
Kullanıcı avatarı
byceo77
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen byceo77 »

Hiçbir denge bozulmaz bencede çok mantıklı pazar sistemi pazar sistemi bir oyunun dengesini belirler ayrıca o 4m den satanda biliyorki pahalıya sattığı için satılmaz ayrıca oyuncu sayısı artar herkes daha memnun olur tek taraflı düşünmeyin lütfen saçma sapanda konuşmayyın denge bozulurmuş :evil:
Saygılarımla Byceo
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

Ferruh yazdı:Oyunda para dengesini ayak tutan maden piyasasıdır birisi pazarında 3mden satarken birisi 4mden satınca herkes 3mlikten almak isteyecek ve 4m'lik satan adamın elinde kalacaktır o da satmak için 3m yapmak zorunda kalacaktır böylece madenlerin ücretleri düşecek oyunda maden para dengesi bozulacaktır ama bu sistem olmadan bir madeni 4m parayada 14m parayada satabilmektesiniz...
Len ferruh bu dediğine kendinde inanıyonmu tabi senin işine gelmez ucuzdan alıp pahalıya satacan sen :twisted:
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Crash

Mesaj gönderen Bloodmage »

wonka yazdı:
Ferruh yazdı:Oyunda para dengesini ayak tutan maden piyasasıdır birisi pazarında 3mden satarken birisi 4mden satınca herkes 3mlikten almak isteyecek ve 4m'lik satan adamın elinde kalacaktır o da satmak için 3m yapmak zorunda kalacaktır böylece madenlerin ücretleri düşecek oyunda maden para dengesi bozulacaktır ama bu sistem olmadan bir madeni 4m parayada 14m parayada satabilmektesiniz...
Len ferruh bu dediğine kendinde inanıyonmu tabi senin işine gelmez ucuzdan alıp pahalıya satacan sen :twisted:
Zaten maden piyasası bozuk geçen yıl 25 m eden menekşe şimdi 3 4 m gidiyor
2 yıl once 10m iridyum şimdi 200 300 bin gidiyor
Pazar gelirse tezgahtar pasaportu falan oyle şeyler olur parayla pazar açarsın ikv nin bedava yaptıgı bir şey mi gorulmuş allah aşknıa
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
Kullanıcı avatarı
musallat123
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen musallat123 »

Bloodmage yazdı:Zaten maden piyasası bozuk geçen yıl 25 m eden menekşe şimdi 3 4 m gidiyor
Pazar gelirse tezgahtar pasaportu falan oyle şeyler olur parayla pazar açarsın ikv nin bedava yaptıgı bir şey mi gorulmuş allah aşknıa
Kesinlikle katılıyorum . Bence bunu önlemek için her madenin fiyatı sabit kalmalı veya bir oyuna bir npc getirilip o madenleri parayla (Dikkat edin akçe demiyorum...) satılmalı . Kaç m - t zarara girilmiş .Hele bunları depolayıp saklayanlardan bahsetmiyorum bile :D İki sene önce menekşe 45 m idi .Menekşenin 45 m den 4-5 m ye düşmesi nedir ? Tamam, menekşeyle üretilecek pek şey kalmadı kabul . Peki Hidrojene jadeite ne demeli ? Şu an "Sancak " sunucusundayım jadeit 2 günde 8 m den 6- 6.5 m ye düştü .Açıkçası piyasayı birden yükseltip birden indiren bir zümre var sanki ama hala çözemedim bu olayı ... :D Dediğim gibi bunlar için uygun bir fiyat getirilmeli . Yoksa daha çok zarar ederiz .
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Bloodmage yazdı:
wonka yazdı:
Zaten maden piyasası bozuk geçen yıl 25 m eden menekşe şimdi 3 4 m gidiyor
Aç mısın, açıkta mısın?
Her şeye muhalefet olmayı bırakın artık.
s4nalkorkun
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Bir Hilal Düşü

Mesaj gönderen s4nalkorkun »

plus alan kalmaz diyen arkadas ozaman plus alanlar kurabilsin.oyunda borsa sistemi iyi olyurdu guncel piyasayi belirleyen uc-bes yasi ilerlemis adam akilli komisyon uyesi olsun onlar belirlesin piyasayi mesela end tusuna badinca guncel piyasa bolumu acilsin ordan bakilsin?
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön