Bu oyuna neden pazar sistemi gelmiyor bunu anlayabilen varsa bana anlatsın lütfen.
Belirli bir alan olur o alanda pazarını kurarsın fiyatını belirlersin alacak olanda o alana gelir bakar uygunsa alır.
BU SİSTEM OYUNUN NERESİNİ BOZUYOR BUNU AÇIKLASIN BİRİSİ BANA.
Gerçekten sırf şu iş yüzünden bu oyunu bırakmayı düşünüyorum artık.
Bu oyun üst üste darbe vurur gibi getirdiği güncellemelerle beraber bir türlü gelmeyen bi pazar sistemi yüzünden yakında bir çok oyuncu kaybedeceğinden hiç şüphem yok.
İKV PAZAR SİSTEMİ
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Re: İKV PAZAR SİSTEMİ
XxPEERLESSxX yazdı:Bu oyuna neden pazar sistemi gelmiyor bunu anlayabilen varsa bana anlatsın lütfen.
Belirli bir alan olur o alanda pazarını kurarsın fiyatını belirlersin alacak olanda o alana gelir bakar uygunsa alır.
BU SİSTEM OYUNUN NERESİNİ BOZUYOR BUNU AÇIKLASIN BİRİSİ BANA.
Gerçekten sırf şu iş yüzünden bu oyunu bırakmayı düşünüyorum artık.
Bu oyun üst üste darbe vurur gibi getirdiği güncellemelerle beraber bir türlü gelmeyen bi pazar sistemi yüzünden yakında bir çok oyuncu kaybedeceğinden hiç şüphem yok.
bunu yaparlarsa kimse bölge kanalını satış için kullanmaz. Plus alan sayısını az da olsa azaltır buda yönetimin işine gelmez.
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kristal
Plus sadece ticaret için değil. Eğer böyle bir şey olsa kimse pazar sistemi açıldı plus almayalım demez. Bu adamlar kenana junona çembere adam aramayacaklar mı ? Lonca içi yazışmayacaklar mı ? Drop şansını yükselten plus u almayacaklar mı yani sırf bu yüzden ?
Dediğin bence mantıksız konunun bunla alakası yok.
Dediğin bence mantıksız konunun bunla alakası yok.

- Ferruh
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Oyunda para dengesini ayak tutan maden piyasasıdır birisi pazarında 3mden satarken birisi 4mden satınca herkes 3mlikten almak isteyecek ve 4m'lik satan adamın elinde kalacaktır o da satmak için 3m yapmak zorunda kalacaktır böylece madenlerin ücretleri düşecek oyunda maden para dengesi bozulacaktır ama bu sistem olmadan bir madeni 4m parayada 14m parayada satabilmektesiniz...
Ferruh [49]
IIFERRUHII [49]
Xxxferruhxxx [49]
Aehmirnes [49]
Ve bir çok karekter...
IIFERRUHII [49]
Xxxferruhxxx [49]
Aehmirnes [49]
Ve bir çok karekter...
Hiçbir denge bozulmaz bencede çok mantıklı pazar sistemi pazar sistemi bir oyunun dengesini belirler ayrıca o 4m den satanda biliyorki pahalıya sattığı için satılmaz ayrıca oyuncu sayısı artar herkes daha memnun olur tek taraflı düşünmeyin lütfen saçma sapanda konuşmayyın denge bozulurmuş :evil:
Saygılarımla Byceo
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı

- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Len ferruh bu dediğine kendinde inanıyonmu tabi senin işine gelmez ucuzdan alıp pahalıya satacan sen :twisted:Ferruh yazdı:Oyunda para dengesini ayak tutan maden piyasasıdır birisi pazarında 3mden satarken birisi 4mden satınca herkes 3mlikten almak isteyecek ve 4m'lik satan adamın elinde kalacaktır o da satmak için 3m yapmak zorunda kalacaktır böylece madenlerin ücretleri düşecek oyunda maden para dengesi bozulacaktır ama bu sistem olmadan bir madeni 4m parayada 14m parayada satabilmektesiniz...
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Crash
Zaten maden piyasası bozuk geçen yıl 25 m eden menekşe şimdi 3 4 m gidiyorwonka yazdı:Len ferruh bu dediğine kendinde inanıyonmu tabi senin işine gelmez ucuzdan alıp pahalıya satacan sen :twisted:Ferruh yazdı:Oyunda para dengesini ayak tutan maden piyasasıdır birisi pazarında 3mden satarken birisi 4mden satınca herkes 3mlikten almak isteyecek ve 4m'lik satan adamın elinde kalacaktır o da satmak için 3m yapmak zorunda kalacaktır böylece madenlerin ücretleri düşecek oyunda maden para dengesi bozulacaktır ama bu sistem olmadan bir madeni 4m parayada 14m parayada satabilmektesiniz...
2 yıl once 10m iridyum şimdi 200 300 bin gidiyor
Pazar gelirse tezgahtar pasaportu falan oyle şeyler olur parayla pazar açarsın ikv nin bedava yaptıgı bir şey mi gorulmuş allah aşknıa
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
- musallat123
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
Kesinlikle katılıyorum . Bence bunu önlemek için her madenin fiyatı sabit kalmalı veya bir oyuna bir npc getirilip o madenleri parayla (Dikkat edin akçe demiyorum...) satılmalı . Kaç m - t zarara girilmiş .Hele bunları depolayıp saklayanlardan bahsetmiyorum bileBloodmage yazdı:Zaten maden piyasası bozuk geçen yıl 25 m eden menekşe şimdi 3 4 m gidiyor
Pazar gelirse tezgahtar pasaportu falan oyle şeyler olur parayla pazar açarsın ikv nin bedava yaptıgı bir şey mi gorulmuş allah aşknıa
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
Aç mısın, açıkta mısın?Bloodmage yazdı:Zaten maden piyasası bozuk geçen yıl 25 m eden menekşe şimdi 3 4 m gidiyorwonka yazdı:Len ferruh bu dediğine kendinde inanıyonmu tabi senin işine gelmez ucuzdan alıp pahalıya satacan sen :twisted:Ferruh yazdı:Oyunda para dengesini ayak tutan maden piyasasıdır birisi pazarında 3mden satarken birisi 4mden satınca herkes 3mlikten almak isteyecek ve 4m'lik satan adamın elinde kalacaktır o da satmak için 3m yapmak zorunda kalacaktır böylece madenlerin ücretleri düşecek oyunda maden para dengesi bozulacaktır ama bu sistem olmadan bir madeni 4m parayada 14m parayada satabilmektesiniz...
Her şeye muhalefet olmayı bırakın artık.
-
s4nalkorkun
- İskele Babası

- Lonca: Bir Hilal Düşü
plus alan kalmaz diyen arkadas ozaman plus alanlar kurabilsin.oyunda borsa sistemi iyi olyurdu guncel piyasayi belirleyen uc-bes yasi ilerlemis adam akilli komisyon uyesi olsun onlar belirlesin piyasayi mesela end tusuna badinca guncel piyasa bolumu acilsin ordan bakilsin?