Tank yardım!

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
kqqn1907
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Tank yardım!

Mesaj gönderen kqqn1907 »

Merhaba herkese iyi forumlar.
Benim 49 level savaşçıyım kenan ve junonu bitirdim dirençlerim asit ve ateş bin oluyor. Ayımda var fakat +5 im yok. Çembere girebilir miyim ve yetenek puan dagılımı nasıl olmalı yardımcı olursanız sevinirim.
Kullanıcı avatarı
GiHaN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Re: Tank yardım!

Mesaj gönderen GiHaN »

Çemberlitaş Bölgelerinde yapılabilecek Tank karakter koşulları için forumda gerekli sayfa mevcuttur. Sayfaya ulaşabilmek için;
viewforum.php?f=15 bu linkten devam edebilirsiniz.

İyi forumlar.
» | GiHaN |
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen BilgeTonyukuk »

Merhabalar,

Teknik bilgileri içeren konuları Cihan arkadaşımızın belirttiği linkten bulabilirsiniz. Yıllardır bir savaşçı müptelası olarak bende ufak bir şeyler önereyim size.

• Ateş ve Asit dirençlerinizin 1000 olması çok mühim değil, zırhını 75/75 yapın. Asit direncinizi 900'e de düşürebilirsiniz. Evocati'nin Koruması Yüzük, Kolye ve Zırh üçlüsü tamam ise zaten zrıhınız tamdır.
  • +5 Yetenek Puanı ürünüm yok demişsiniz, Yol Savaşçısı'nı ve Semiha Hanım'ı keserken Boz Ayı yeteneğimize minimum 10 puan vermemiz gerekiyor, çünkü kanatma atsa bile Boz Ayı can basıyor. +5 Yetenek Puanı ürünümüz olmadan da mükemmel bir tank olmak pek mümkün görünmüyor. Yapabileceğiniz en mantıklı yetenek kombinasyonu şöyle olur;
    -15 Defansif Dövüşme
    -11 Kışkırtma
    -15 Sakınma
    -10 Boz Ayı
    -15 Savaş Narası
    -15 Zihin Toplama
    -1 Sarsılmaz
    -15 Hedef Saptırma
    -1 Süpürme Vuruşu
  • Yukarıda belirttiğim yetenek kombinasyonu ile GBMX kesebilir ve görevinizi tamamlayabilirsiniz. Ardından Stuart Efendi'ye grup bulur ve Zırh ile Eldiven düşürürsünüz. Kışkrıtma'ya 11 puan dedim. Normalde 15 olması gerekir. Ama +5 Yetenek Puanı'nız olmadığı için mecburen bu şekilde dağıtırsınız. Slotları çekerken Süpürme Vuruşu kullanmıyorsanız onun puanını da alıp Kışkırtma'yı 12 yapabilirsiniz. +5 Yetenek puanı yükleyince de Kışkırtma'yı 15 puan yapar, 1 puan Durdurma'ya, 1 puan da Süpürme Vuruşuna verirsiniz.
Umarım yardımcı olabilmişimdir, iyi forumlar.[/b][/color]
Resim
Kullanıcı avatarı
HeaveN35
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen HeaveN35 »

kışkırtma 1 ayı 15 tavsiyemdir :twisted:
IIxHeaveNxII

Thelodos Of Ottoman

Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
kqqn1907
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen kqqn1907 »

Yardımlarınız için teşekkür ederim konu kilit yapılabilir.
EmoReis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: HUN

Mesaj gönderen EmoReis »

Bozayın 5 de olabilir ama Ayın bitdinde direk salıp 2 ci kanatmayı atması lazım yoksa can basar bir kac kez 5 puan veren arkadaşlarla girmişlimiz var Ama tercihim 10 puan yap kafan dinc olur Zaten eskisi gibi uzun sürmüyor semiha ve yol kesimi
  • TÜRKLÜK Bedenimiz, İslamiyet Ruhumuzdur. Ruhsuz Beden Ceset Olur...
[/i][/b]

Ayhilal Çığlıkx
Emrullah YAREN
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Crash

Mesaj gönderen Bloodmage »

Bilgetonyukuk yazdı:Merhabalar,

Teknik bilgileri içeren konuları Cihan arkadaşımızın belirttiği linkten bulabilirsiniz. Yıllardır bir savaşçı müptelası olarak bende ufak bir şeyler önereyim size.

• Ateş ve Asit dirençlerinizin 1000 olması çok mühim değil, zırhını 75/75 yapın. Asit direncinizi 900'e de düşürebilirsiniz. Evocati'nin Koruması Yüzük, Kolye ve Zırh üçlüsü tamam ise zaten zrıhınız tamdır.
  • +5 Yetenek Puanı ürünüm yok demişsiniz, Yol Savaşçısı'nı ve Semiha Hanım'ı keserken Boz Ayı yeteneğimize minimum 10 puan vermemiz gerekiyor, çünkü kanatma atsa bile Boz Ayı can basıyor. +5 Yetenek Puanı ürünümüz olmadan da mükemmel bir tank olmak pek mümkün görünmüyor. Yapabileceğiniz en mantıklı yetenek kombinasyonu şöyle olur;
    -15 Defansif Dövüşme
    -11 Kışkırtma
    -15 Sakınma
    -10 Boz Ayı
    -15 Savaş Narası
    -15 Zihin Toplama
    -1 Sarsılmaz
    -15 Hedef Saptırma
    -1 Süpürme Vuruşu
  • Yukarıda belirttiğim yetenek kombinasyonu ile GBMX kesebilir ve görevinizi tamamlayabilirsiniz. Ardından Stuart Efendi'ye grup bulur ve Zırh ile Eldiven düşürürsünüz. Kışkrıtma'ya 11 puan dedim. Normalde 15 olması gerekir. Ama +5 Yetenek Puanı'nız olmadığı için mecburen bu şekilde dağıtırsınız. Slotları çekerken Süpürme Vuruşu kullanmıyorsanız onun puanını da alıp Kışkırtma'yı 12 yapabilirsiniz. +5 Yetenek puanı yükleyince de Kışkırtma'yı 15 puan yapar, 1 puan Durdurma'ya, 1 puan da Süpürme Vuruşuna verirsiniz.
Umarım yardımcı olabilmişimdir, iyi forumlar.[/b][/color]
Bencede en mantıklısı bu ama ofansla gideceksen ayıya verme kışkırtma 15 le
BEYAZKOŞK SİNCE 2007

“Savaşçı” sayfasına dön