Merhaba herkese iyi forumlar.
Benim 49 level savaşçıyım kenan ve junonu bitirdim dirençlerim asit ve ateş bin oluyor. Ayımda var fakat +5 im yok. Çembere girebilir miyim ve yetenek puan dagılımı nasıl olmalı yardımcı olursanız sevinirim.
Tank yardım!
Re: Tank yardım!
Çemberlitaş Bölgelerinde yapılabilecek Tank karakter koşulları için forumda gerekli sayfa mevcuttur. Sayfaya ulaşabilmek için;
viewforum.php?f=15 bu linkten devam edebilirsiniz.
İyi forumlar.
viewforum.php?f=15 bu linkten devam edebilirsiniz.
İyi forumlar.
» | GiHaN |
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Merhabalar,
Teknik bilgileri içeren konuları Cihan arkadaşımızın belirttiği linkten bulabilirsiniz. Yıllardır bir savaşçı müptelası olarak bende ufak bir şeyler önereyim size.
Teknik bilgileri içeren konuları Cihan arkadaşımızın belirttiği linkten bulabilirsiniz. Yıllardır bir savaşçı müptelası olarak bende ufak bir şeyler önereyim size.
- Ateş ve Asit dirençlerinizin 1000 olması çok mühim değil, zırhını 75/75 yapın. Asit direncinizi 900'e de düşürebilirsiniz. Evocati'nin Koruması Yüzük, Kolye ve Zırh üçlüsü tamam ise zaten zrıhınız tamdır.
- +5 Yetenek Puanı ürünüm yok demişsiniz, Yol Savaşçısı'nı ve Semiha Hanım'ı keserken Boz Ayı yeteneğimize minimum 10 puan vermemiz gerekiyor, çünkü kanatma atsa bile Boz Ayı can basıyor. +5 Yetenek Puanı ürünümüz olmadan da mükemmel bir tank olmak pek mümkün görünmüyor. Yapabileceğiniz en mantıklı yetenek kombinasyonu şöyle olur;
-15 Defansif Dövüşme
-11 Kışkırtma
-15 Sakınma
-10 Boz Ayı
-15 Savaş Narası
-15 Zihin Toplama
-1 Sarsılmaz
-15 Hedef Saptırma
-1 Süpürme Vuruşu - Yukarıda belirttiğim yetenek kombinasyonu ile GBMX kesebilir ve görevinizi tamamlayabilirsiniz. Ardından Stuart Efendi'ye grup bulur ve Zırh ile Eldiven düşürürsünüz. Kışkrıtma'ya 11 puan dedim. Normalde 15 olması gerekir. Ama +5 Yetenek Puanı'nız olmadığı için mecburen bu şekilde dağıtırsınız. Slotları çekerken Süpürme Vuruşu kullanmıyorsanız onun puanını da alıp Kışkırtma'yı 12 yapabilirsiniz. +5 Yetenek puanı yükleyince de Kışkırtma'yı 15 puan yapar, 1 puan Durdurma'ya, 1 puan da Süpürme Vuruşuna verirsiniz.

- HeaveN35
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
kışkırtma 1 ayı 15 tavsiyemdir :twisted:
Yardımlarınız için teşekkür ederim konu kilit yapılabilir.
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HUN
Bozayın 5 de olabilir ama Ayın bitdinde direk salıp 2 ci kanatmayı atması lazım yoksa can basar bir kac kez 5 puan veren arkadaşlarla girmişlimiz var Ama tercihim 10 puan yap kafan dinc olur Zaten eskisi gibi uzun sürmüyor semiha ve yol kesimi
- TÜRKLÜK Bedenimiz, İslamiyet Ruhumuzdur. Ruhsuz Beden Ceset Olur...
Ayhilal Çığlıkx
Emrullah YAREN
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Crash
Bencede en mantıklısı bu ama ofansla gideceksen ayıya verme kışkırtma 15 leBilgetonyukuk yazdı:Merhabalar,
Umarım yardımcı olabilmişimdir, iyi forumlar.[/b][/color]
- Ateş ve Asit dirençlerinizin 1000 olması çok mühim değil, zırhını 75/75 yapın. Asit direncinizi 900'e de düşürebilirsiniz. Evocati'nin Koruması Yüzük, Kolye ve Zırh üçlüsü tamam ise zaten zrıhınız tamdır.
- +5 Yetenek Puanı ürünüm yok demişsiniz, Yol Savaşçısı'nı ve Semiha Hanım'ı keserken Boz Ayı yeteneğimize minimum 10 puan vermemiz gerekiyor, çünkü kanatma atsa bile Boz Ayı can basıyor. +5 Yetenek Puanı ürünümüz olmadan da mükemmel bir tank olmak pek mümkün görünmüyor. Yapabileceğiniz en mantıklı yetenek kombinasyonu şöyle olur;
-15 Defansif Dövüşme
-11 Kışkırtma
-15 Sakınma
-10 Boz Ayı
-15 Savaş Narası
-15 Zihin Toplama
-1 Sarsılmaz
-15 Hedef Saptırma
-1 Süpürme Vuruşu- Yukarıda belirttiğim yetenek kombinasyonu ile GBMX kesebilir ve görevinizi tamamlayabilirsiniz. Ardından Stuart Efendi'ye grup bulur ve Zırh ile Eldiven düşürürsünüz. Kışkrıtma'ya 11 puan dedim. Normalde 15 olması gerekir. Ama +5 Yetenek Puanı'nız olmadığı için mecburen bu şekilde dağıtırsınız. Slotları çekerken Süpürme Vuruşu kullanmıyorsanız onun puanını da alıp Kışkırtma'yı 12 yapabilirsiniz. +5 Yetenek puanı yükleyince de Kışkırtma'yı 15 puan yapar, 1 puan Durdurma'ya, 1 puan da Süpürme Vuruşuna verirsiniz.
BEYAZKOŞK SİNCE 2007