METEORİT 1

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
IIxKoMaKuRDaxII
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Kucuk Loncası

METEORİT 1

Mesaj gönderen IIxKoMaKuRDaxII »

Selamin Aleykum Arkadaslar Bn 2200 Civari Fizik Hasari Olan Bir Buyucuyum Ve Gaffar Grubuna Girmekte Güclük Çekiyorum.Bazi 1800 1900 Hs Civari Arkadaslarimizin Met 1 Ri Var Diye Cok Rahatca Grub Bulabiliyor Ve Bnde Aristirdiktan Sonra Bu Konuyu AcMa Gereksimi Duydum.Siz Degerli Dostlarima Sorum: Met 1 Yaklasik 600 M Civari Üretilmekte Dusunuyorum Dusunuyorum Oyunda 600 M Nasil Kasila Bilirim Aklima Gelmiyor Bi Turlu.Tavsiye Edeceginiz Ümüdi Ile Soruyorum :D 600 M Nasil Kasila Bilirim Önerileriniz Icin Simdiden Teşkürü Borc Bilirim
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Re: METEORİT 1

Mesaj gönderen Refresh »

IIxKoMaKuRDaxII yazdı:Selamin Aleykum Arkadaslar Bn 2200 Civari Fizik Hasari Olan Bir Buyucuyum Ve Gaffar Grubuna Girmekte Güclük Çekiyorum.Bazi 1800 1900 Hs Civari Arkadaslarimizin Met 1 Ri Var Diye Cok Rahatca Grub Bulabiliyor Ve Bnde Aristirdiktan Sonra Bu Konuyu AcMa Gereksimi Duydum.Siz Degerli Dostlarima Sorum: Met 1 Yaklasik 600 M Civari Üretilmekte Dusunuyorum Dusunuyorum Oyunda 600 M Nasil Kasila Bilirim Aklima Gelmiyor Bi Turlu.Tavsiye Edeceginiz Ümüdi Ile Soruyorum :D 600 M Nasil Kasila Bilirim Önerileriniz Icin Simdiden Teşkürü Borc Bilirim
Sabırlıyım diyorsan maden çek.Jadeit çekebilirsin.
Xenotim kasabilirsin.
Holde örümcek veya akrep keserek düşen torbalardan çıkan çöpleri işportaya satarsın.Online olma sürene göre değişir.Günde 10 m kasabilirsin rahat tabi y2 var ise.Peptit veya salgı da düşerse günde 3 4 tane ortalama 20 25 m kasabilirsin bir günde.

Keserken yeşim taşı da çekebilirsin günde 2 3 jadeit çeksen oda 20-25 m eder.Yani günlük hasılatın 50 m ye varabilir.Ortalama 2 haftada üretebilirsin.

Oyuna gerçek para yatırabilirim diyorsan akçe ile kondrit çekerek oyun parası elde edebilirsin.
Her ne kadar illegal de olsa akçe satarak para kazanabilirsin.
Bu tılsımları gerçek paraya satanlar var onlardan satın alabilirsin.

Şu sıralar çok popüler olan oyunumuzdaki şeref ve şahsiyet yoksunu kişilerin yaptığı gibi hırsızlık yaparak para elde edebilirsin

Umarım yardımcı olabilmişimdir
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
ryuksel
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos
Lonca: Return OfThe Kings

Re: METEORİT 1

Mesaj gönderen ryuksel »

Sabırlıyım diyorsan maden çek.Jadeit çekebilirsin.
Xenotim kasabilirsin.
Holde örümcek veya akrep keserek düşen torbalardan çıkan çöpleri işportaya satarsın.Online olma sürene göre değişir.Günde 10 m kasabilirsin rahat tabi y2 var ise.Peptit veya salgı da düşerse günde 3 4 tane ortalama 20 25 m kasabilirsin bir günde.

Keserken yeşim taşı da çekebilirsin günde 2 3 jadeit çeksen oda 20-25 m eder.Yani günlük hasılatın 50 m ye varabilir.Ortalama 2 haftada üretebilirsin.

Oyuna gerçek para yatırabilirim diyorsan akçe ile kondrit çekerek oyun parası elde edebilirsin.
Her ne kadar illegal de olsa akçe satarak para kazanabilirsin.
Bu tılsımları gerçek paraya satanlar var onlardan satın alabilirsin.

Şu sıralar çok popüler olan oyunumuzdaki şeref ve şahsiyet yoksunu kişilerin yaptığı gibi hırsızlık yaparak para elde edebilirsin

Umarım yardımcı olabilmişimdir
[/quote]

Sağolsun arkadaş söylicek bişey bırakmamış =)
ResimResimResim

“Genel Sohbet” sayfasına dön