METEORİT 1
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Kucuk Loncası
METEORİT 1
Selamin Aleykum Arkadaslar Bn 2200 Civari Fizik Hasari Olan Bir Buyucuyum Ve Gaffar Grubuna Girmekte Güclük Çekiyorum.Bazi 1800 1900 Hs Civari Arkadaslarimizin Met 1 Ri Var Diye Cok Rahatca Grub Bulabiliyor Ve Bnde Aristirdiktan Sonra Bu Konuyu AcMa Gereksimi Duydum.Siz Degerli Dostlarima Sorum: Met 1 Yaklasik 600 M Civari Üretilmekte Dusunuyorum Dusunuyorum Oyunda 600 M Nasil Kasila Bilirim Aklima Gelmiyor Bi Turlu.Tavsiye Edeceginiz Ümüdi Ile Soruyorum
600 M Nasil Kasila Bilirim Önerileriniz Icin Simdiden Teşkürü Borc Bilirim
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Re: METEORİT 1
Sabırlıyım diyorsan maden çek.Jadeit çekebilirsin.IIxKoMaKuRDaxII yazdı:Selamin Aleykum Arkadaslar Bn 2200 Civari Fizik Hasari Olan Bir Buyucuyum Ve Gaffar Grubuna Girmekte Güclük Çekiyorum.Bazi 1800 1900 Hs Civari Arkadaslarimizin Met 1 Ri Var Diye Cok Rahatca Grub Bulabiliyor Ve Bnde Aristirdiktan Sonra Bu Konuyu AcMa Gereksimi Duydum.Siz Degerli Dostlarima Sorum: Met 1 Yaklasik 600 M Civari Üretilmekte Dusunuyorum Dusunuyorum Oyunda 600 M Nasil Kasila Bilirim Aklima Gelmiyor Bi Turlu.Tavsiye Edeceginiz Ümüdi Ile Soruyorum600 M Nasil Kasila Bilirim Önerileriniz Icin Simdiden Teşkürü Borc Bilirim
Xenotim kasabilirsin.
Holde örümcek veya akrep keserek düşen torbalardan çıkan çöpleri işportaya satarsın.Online olma sürene göre değişir.Günde 10 m kasabilirsin rahat tabi y2 var ise.Peptit veya salgı da düşerse günde 3 4 tane ortalama 20 25 m kasabilirsin bir günde.
Keserken yeşim taşı da çekebilirsin günde 2 3 jadeit çeksen oda 20-25 m eder.Yani günlük hasılatın 50 m ye varabilir.Ortalama 2 haftada üretebilirsin.
Oyuna gerçek para yatırabilirim diyorsan akçe ile kondrit çekerek oyun parası elde edebilirsin.
Her ne kadar illegal de olsa akçe satarak para kazanabilirsin.
Bu tılsımları gerçek paraya satanlar var onlardan satın alabilirsin.
Şu sıralar çok popüler olan oyunumuzdaki şeref ve şahsiyet yoksunu kişilerin yaptığı gibi hırsızlık yaparak para elde edebilirsin
Umarım yardımcı olabilmişimdir
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- ryuksel
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
- Lonca: Return OfThe Kings
Re: METEORİT 1
Sabırlıyım diyorsan maden çek.Jadeit çekebilirsin.
Xenotim kasabilirsin.
Holde örümcek veya akrep keserek düşen torbalardan çıkan çöpleri işportaya satarsın.Online olma sürene göre değişir.Günde 10 m kasabilirsin rahat tabi y2 var ise.Peptit veya salgı da düşerse günde 3 4 tane ortalama 20 25 m kasabilirsin bir günde.
Keserken yeşim taşı da çekebilirsin günde 2 3 jadeit çeksen oda 20-25 m eder.Yani günlük hasılatın 50 m ye varabilir.Ortalama 2 haftada üretebilirsin.
Oyuna gerçek para yatırabilirim diyorsan akçe ile kondrit çekerek oyun parası elde edebilirsin.
Şu sıralar çok popüler olan oyunumuzdaki şeref ve şahsiyet yoksunu kişilerin yaptığı gibi hırsızlık yaparak para elde edebilirsin
Umarım yardımcı olabilmişimdir[/quote]
Sağolsun arkadaş söylicek bişey bırakmamış
Xenotim kasabilirsin.
Umarım yardımcı olabilmişimdir[/quote]
Sağolsun arkadaş söylicek bişey bırakmamış