Turnuva hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
xSpoRTeR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Lonca: LimitLess
Discord: emrefurtun61

Turnuva hakkında

Mesaj gönderen xSpoRTeR »

Turnuvayı kazandığım çarımı başka sunucuya aktarsam emınonu sunucsunda asayı alabılırmıyım acil bi cevap verebılırmısınız ona göre aktarcam çarımı
Resim
Resim
****************************************************************************************************************************************
SpoRTeRx***TekEfendiTÜRK***ShaCeLL***HepinizeMUCK***xGLaSSeR***KaptanBİLEK***qLasseRII***xSpoRTeR
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Re: Turnuva hakkında

Mesaj gönderen Zifan »

xSpoRTeR yazdı:Turnuvayı kazandığım çarımı başka sunucuya aktarsam emınonu sunucsunda asayı alabılırmıyım acil bi cevap verebılırmısınız ona göre aktarcam çarımı
Selam xSpoRTeR,
Ödüller yalnızca ödül kazanılan hesaptaki karakterler için geçerli olup, başka bir üyeliğe yükleme yapılmaz.Belirttiğiniz hesaptaki herhangibir karaktere ödülünüzü alabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
xSpoRTeR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Lonca: LimitLess
Discord: emrefurtun61

Mesaj gönderen xSpoRTeR »

Ben ondan bahsetmıyorum bılıyorum aynı uyelıkte olacağını ama şuan Turnuvayı kazandığım çarla başka sunucuya gıtsem kazandığım üyelikte emınonunde asa alabılırmıyım çarı başka sunucuya aktarırsam ?
Resim
Resim
****************************************************************************************************************************************
SpoRTeRx***TekEfendiTÜRK***ShaCeLL***HepinizeMUCK***xGLaSSeR***KaptanBİLEK***qLasseRII***xSpoRTeR
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

Selam xSpoRTeR,
Daha öncede belirttiğim gibi ödül kazanan karakterin belirttiğiniz hesapta olması kaydıyla , ödülünüzü o hesapta ve herhangi bir sunucuda bulunan karakterinize alabilirsiniz.
Bilginize.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön