Turnuva hakkında
- xSpoRTeR
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: LimitLess
- Discord: emrefurtun61
Turnuva hakkında
Turnuvayı kazandığım çarımı başka sunucuya aktarsam emınonu sunucsunda asayı alabılırmıyım acil bi cevap verebılırmısınız ona göre aktarcam çarımı

****************************************************************************************************************************************
SpoRTeRx***TekEfendiTÜRK***ShaCeLL***HepinizeMUCK***xGLaSSeR***KaptanBİLEK***qLasseRII***xSpoRTeR
Re: Turnuva hakkında
Selam xSpoRTeR,xSpoRTeR yazdı:Turnuvayı kazandığım çarımı başka sunucuya aktarsam emınonu sunucsunda asayı alabılırmıyım acil bi cevap verebılırmısınız ona göre aktarcam çarımı
Ödüller yalnızca ödül kazanılan hesaptaki karakterler için geçerli olup, başka bir üyeliğe yükleme yapılmaz.Belirttiğiniz hesaptaki herhangibir karaktere ödülünüzü alabilirsiniz.
- xSpoRTeR
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: LimitLess
- Discord: emrefurtun61
Ben ondan bahsetmıyorum bılıyorum aynı uyelıkte olacağını ama şuan Turnuvayı kazandığım çarla başka sunucuya gıtsem kazandığım üyelikte emınonunde asa alabılırmıyım çarı başka sunucuya aktarırsam ?

****************************************************************************************************************************************
SpoRTeRx***TekEfendiTÜRK***ShaCeLL***HepinizeMUCK***xGLaSSeR***KaptanBİLEK***qLasseRII***xSpoRTeR
Selam xSpoRTeR,
Daha öncede belirttiğim gibi ödül kazanan karakterin belirttiğiniz hesapta olması kaydıyla , ödülünüzü o hesapta ve herhangi bir sunucuda bulunan karakterinize alabilirsiniz.
Bilginize.
Daha öncede belirttiğim gibi ödül kazanan karakterin belirttiğiniz hesapta olması kaydıyla , ödülünüzü o hesapta ve herhangi bir sunucuda bulunan karakterinize alabilirsiniz.
Bilginize.