cezamı geri çebebilmek için yapabilecek birşey varsa biri söylesin lütfen
Oyun içi satış yüzünden ceza
- ismimiunuttum
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Dostlar Düşkünü
Oyun içi satış yüzünden ceza
çemberlitaş kutuyu yeni aldım ve +5 yetenek puanını satmak istedim 5 gün konuşma cezası aldım. Sanki kendilerinin işlerine gelmiyormuş gibi birde oturdukları yerden tak diye ceza veriyorlar olacak iş mi arkadaş oyundan soğudum ya hayır uyarma amaçlı 1-2 gün olurda 5 gün nedir be 5 gün ?
Re: Oyun içi satış yüzünden ceza

Akçe satmaktan aldığım sadece 2 ceza diğerlerinin fotosunu almadım bile
Cezanı kaldırmazlar uğraşma
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- ismimiunuttum
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Dostlar Düşkünü
hayır bu e pın den birşey satmak onlarında işine gelir anlamıyorum bunların bu ceza sistemini
satıcıda mutlu alıcıda mutlu bu çemberlitaş kutuyu aldığım yerde mutlu ee
Bence önden bi uyarma olsun 2. tekrarlanmasında ne yapıyorsan yap dimi 
satıcıda mutlu alıcıda mutlu bu çemberlitaş kutuyu aldığım yerde mutlu ee
Sobee böyle yapcak birşey yok.Sözde güvenlik amaçlı satış yasak olduğunu göstermek için ceza veriyorlar.Şu ana kadar 30000 akçe satış yapmışımdır.Cezayı da veriyorlar işte yapcak bişi yok ne etcen mecburr :lol:
2006-2016
- Notr25
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Mu Be On
Selam,
Eski bir denetmen olaraktan Şunu söyleyebilirim, Şahsen bende yok Artı beş satılır yok 2*** satlk domates bulunur vs vs gibi gelen şikayetleri direk telif ihlalinden veriyordum cezayı
İlk cezanız ise 3 gün ikincide yine 3 gün üçüncüde 5 gün diye gider. Bize verilen talimat bu şekilde idi. Tabi Denetmenlerinde bir performans değerlendirmesi var o yüzden gelen şikayette eğerki bu şekilde konuşmalarınız varsa malesef affedilmez
Ha ben çaktrmadan satarım cezada almam diyen varsa helal olsun. Unutmayın ki siz yazıyorsunuz ama bunu okuyanlarda insan
Yani elma bulunur a.. var vs bu tür yazılar boşuna
Saygılarımla
Eski bir denetmen olaraktan Şunu söyleyebilirim, Şahsen bende yok Artı beş satılır yok 2*** satlk domates bulunur vs vs gibi gelen şikayetleri direk telif ihlalinden veriyordum cezayı
Saygılarımla
Valla ceza sayısına bakılarak bir sonraki ceza uygulanıyorsa ikv destek takımında ciddi gelişme var.Benim zamanımda ana bacı sövene de 3 gündü normal küfür eden de 3 gündü.O zamanda akçe olmadığı için akçeden ceza yoktu
İyi bare o paneldeki silence e bakılıyor artık.
2006-2016
- Notr25
- FareAdam Düşmanı

Evet panelde Slienced veya Ban Acitonlar tarihi ile sıralamalı gözüküyor bu şekilde hangi oyuncunun geçmişte ne ceza aldığına bakılarak yeni modere ona göre artırılırak devam ediyor. Amma velakin ; Bu gelişmenin yanında insanların düşüşü ne olacak ?
Ben buna yorum yapmayam sonra bu forum hesabımı da kapatırlar etik olmayan davranıştan
Üzerlerine fazla gitmicem bundan sonra alınıyorlar.
2006-2016
- Notr25
- FareAdam Düşmanı

İdare edilmiyor benim gördüğüm kadarıyla
Oyuna giriyorum eminönünde adam bulamıyorum meteora gidiyorum kurt mağara önünde 10 kişi grup kurma çabasında ada boş zaten yeraltı toplasan bi 20 kişi vardır.Hol desen maksimum 20 kişi vardır.Bunların bi 6 kişilik grup saattedir. Gerisi maden veya başka şeylerde takılıyor.İnsanları artık kandıramıyorlar.Oyuncu sayısından bunu rahatça anlayabilirler..
2006-2016