Oyun içi satış yüzünden ceza

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ismimiunuttum
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Dostlar Düşkünü

Oyun içi satış yüzünden ceza

Mesaj gönderen ismimiunuttum »

çemberlitaş kutuyu yeni aldım ve +5 yetenek puanını satmak istedim 5 gün konuşma cezası aldım. Sanki kendilerinin işlerine gelmiyormuş gibi birde oturdukları yerden tak diye ceza veriyorlar olacak iş mi arkadaş oyundan soğudum ya hayır uyarma amaçlı 1-2 gün olurda 5 gün nedir be 5 gün ?
cezamı geri çebebilmek için yapabilecek birşey varsa biri söylesin lütfen :(
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Oyun içi satış yüzünden ceza

Mesaj gönderen resp0nse »

Resim
Resim

Akçe satmaktan aldığım sadece 2 ceza diğerlerinin fotosunu almadım bile :p
Cezanı kaldırmazlar uğraşma
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
ismimiunuttum
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Dostlar Düşkünü

Mesaj gönderen ismimiunuttum »

hayır bu e pın den birşey satmak onlarında işine gelir anlamıyorum bunların bu ceza sistemini
satıcıda mutlu alıcıda mutlu bu çemberlitaş kutuyu aldığım yerde mutlu ee :D Bence önden bi uyarma olsun 2. tekrarlanmasında ne yapıyorsan yap dimi :/
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Sobee böyle yapcak birşey yok.Sözde güvenlik amaçlı satış yasak olduğunu göstermek için ceza veriyorlar.Şu ana kadar 30000 akçe satış yapmışımdır.Cezayı da veriyorlar işte yapcak bişi yok ne etcen mecburr :lol:
2006-2016
Kullanıcı avatarı
Notr25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Mu Be On

Mesaj gönderen Notr25 »

Selam,

Eski bir denetmen olaraktan Şunu söyleyebilirim, Şahsen bende yok Artı beş satılır yok 2*** satlk domates bulunur vs vs gibi gelen şikayetleri direk telif ihlalinden veriyordum cezayı :) İlk cezanız ise 3 gün ikincide yine 3 gün üçüncüde 5 gün diye gider. Bize verilen talimat bu şekilde idi. Tabi Denetmenlerinde bir performans değerlendirmesi var o yüzden gelen şikayette eğerki bu şekilde konuşmalarınız varsa malesef affedilmez :) Ha ben çaktrmadan satarım cezada almam diyen varsa helal olsun. Unutmayın ki siz yazıyorsunuz ama bunu okuyanlarda insan =) Yani elma bulunur a.. var vs bu tür yazılar boşuna :)

Saygılarımla
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Valla ceza sayısına bakılarak bir sonraki ceza uygulanıyorsa ikv destek takımında ciddi gelişme var.Benim zamanımda ana bacı sövene de 3 gündü normal küfür eden de 3 gündü.O zamanda akçe olmadığı için akçeden ceza yoktu :p İyi bare o paneldeki silence e bakılıyor artık.
2006-2016
Kullanıcı avatarı
Notr25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Notr25 »

Evet panelde Slienced veya Ban Acitonlar tarihi ile sıralamalı gözüküyor bu şekilde hangi oyuncunun geçmişte ne ceza aldığına bakılarak yeni modere ona göre artırılırak devam ediyor. Amma velakin ; Bu gelişmenin yanında insanların düşüşü ne olacak ? 8-)
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Ben buna yorum yapmayam sonra bu forum hesabımı da kapatırlar etik olmayan davranıştan :D Üzerlerine fazla gitmicem bundan sonra alınıyorlar.
2006-2016
Kullanıcı avatarı
Notr25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Notr25 »

:) Hukuki sürece devam.. Panel ne kadar gelişirse gelişsin Oyun ne seviyeye gelirse gelsin önce Kadro değişsin. Türkiyede tek olan tiplerle bu iş yürümez. Neyse elde olan bu idare edilcek artık :)
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

İdare edilmiyor benim gördüğüm kadarıyla :) Oyuna giriyorum eminönünde adam bulamıyorum meteora gidiyorum kurt mağara önünde 10 kişi grup kurma çabasında ada boş zaten yeraltı toplasan bi 20 kişi vardır.Hol desen maksimum 20 kişi vardır.Bunların bi 6 kişilik grup saattedir. Gerisi maden veya başka şeylerde takılıyor.İnsanları artık kandıramıyorlar.Oyuncu sayısından bunu rahatça anlayabilirler.. ;)
2006-2016
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön