[İçerik Düzenlenmiştir.]
Foruma fotoğraflarımızı eklemeden önce içeriklerine lütfen dikkat edelim.Küfür içerikli fotoğraflarınız silinmiştir.Bu seferlik gözden kaçma olabilir düşüncesiyle ceza vermiyorum yalnız konu takibimdedir.
Şimdi bu avengers loncasının ne m4l olduğunu zaten biliyoruz item için milleti gb den atan insanlıktan yoksun tek hücreli yaratıklar hera razor hellrazor kısaca avengers loncasının hepsi aynı b*k size tavsiyem bu loncadan kimseyle gb atmayın neden diye soranlara foruma konu açtım ama kaldırıldı elimde hala caps var kenanda gaffarda son canda milleti gruptan atıp sadece kendi loncasındaki adama item düşürmeye çalışırlar DİKKATLİ OLUN !
Alone ( Mehmet ) Ben Loncanin Kurucusuuyum.Bu Konuyu Acarken Herkesi Lekeliyon Yalniz Sende Ben Bilion Tüm Sancakta Beni Biliyor.Cünkü bir Cogunuz yokken ben vardim.Kalkıp Burda Senin Dünyanin Bedeni Bile Beni Lekelemeye Çalişsa Ruhlari beni Lekeleyemez.
Loncam Bir Cok Kişiye Hakaret Ediyor ve Küfürün gittigi yer Yerini Buluyorsa Haklıdır Diyorum.
CazfiGTiR CazfiGTR
Dost Dediğin Birgün Sana Saldıracak Düşmandır. [Skipper]
Cazfig yazdı:Alone ( Mehmet ) Ben Loncanin Kurucusuuyum.Bu Konuyu Acarken Herkesi Lekeliyon Yalniz Sende Ben Bilion Tüm Sancakta Beni Biliyor.Cünkü bir Cogunuz yokken ben vardim.Kalkıp Burda Senin Dünyanin Bedeni Bile Beni Lekelemeye Çalişsa Ruhlari beni Lekeleyemez.
Loncam Bir Cok Kişiye Hakaret Ediyor ve Küfürün gittigi yer Yerini Buluyorsa Haklıdır Diyorum.
Cazfig yazdı:Alone ( Mehmet ) Ben Loncanin Kurucusuuyum.Bu Konuyu Acarken Herkesi Lekeliyon Yalniz Sende Ben Bilion Tüm Sancakta Beni Biliyor.Cünkü bir Cogunuz yokken ben vardim.Kalkıp Burda Senin Dünyanin Bedeni Bile Beni Lekelemeye Çalişsa Ruhlari beni Lekeleyemez.
Sizde merak ettiğim şey ne biliyormusunuz ? Bu yüzü nerden buluyorsunuz ? Ben size hırsız derken ve fotolarla bunu desteklerken utanmıyormusunuz ? Ama pardon insan değilsiniz alınma gücenme yok.Çaça ve arifime wsde koymuşum triplere girip parayı vermeden kactılar.Onları savunuyorsan sende hırsızsın.Şimdi dükkanın önünü aç.
Sende biraz utanma az biraz gurur olsa loncana böyle veletleri alıp hem kendini hemde loncanı lekelemezsin kusura bakma ama öyle girdikleri adamı boss ta son canda gruptan atıp item düşürmeye çalışmakla adam olunmaz loncanın sahibiysen koy ağırlığını yok yapamıyosan çekil bi kenara bu kadar aç gözlü item düşkünü olup saygınlığınız kaybetmeyin bi oyun için yazık