Başlıksız Konu

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
sylar2
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Suskunlar

Başlıksız Konu

Mesaj gönderen sylar2 »

[İçerik Düzenlenmiştir.]
Foruma fotoğraflarımızı eklemeden önce içeriklerine lütfen dikkat edelim.Küfür içerikli fotoğraflarınız silinmiştir.Bu seferlik gözden kaçma olabilir düşüncesiyle ceza vermiyorum yalnız konu takibimdedir.

Bilginize.
AloneWarrioR

Resim
Resim
Resim
IIaLoNeII MrdexteR ChucKy
Kullanıcı avatarı
byalone38
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Yalnız Krallık

Re: Başlıksız Konu

Mesaj gönderen byalone38 »

Şimdi bu avengers loncasının ne m4l olduğunu zaten biliyoruz item için milleti gb den atan insanlıktan yoksun tek hücreli yaratıklar hera razor hellrazor kısaca avengers loncasının hepsi aynı b*k size tavsiyem bu loncadan kimseyle gb atmayın neden diye soranlara foruma konu açtım ama kaldırıldı elimde hala caps var kenanda gaffarda son canda milleti gruptan atıp sadece kendi loncasındaki adama item düşürmeye çalışırlar DİKKATLİ OLUN !
Göster
Resim
Kullanıcı avatarı
sylar2
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen sylar2 »

Kaldırılan fotoların devamı

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
bordo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Inspired Souls

Mesaj gönderen bordo »

Adam saymışsın zaman harcamışsın bunlar için harcadığın zamana yazık.
Kullanıcı avatarı
byalone38
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

bordo yazdı:Adam saymışsın zaman harcamışsın bunlar için harcadığın zamana yazık.
+1
Göster
Resim
Kullanıcı avatarı
Cazfig
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Cazfig

Mesaj gönderen Cazfig »

Alone ( Mehmet ) Ben Loncanin Kurucusuuyum.Bu Konuyu Acarken Herkesi Lekeliyon Yalniz Sende Ben Bilion Tüm Sancakta Beni Biliyor.Cünkü bir Cogunuz yokken ben vardim.Kalkıp Burda Senin Dünyanin Bedeni Bile Beni Lekelemeye Çalişsa Ruhlari beni Lekeleyemez.

Loncam Bir Cok Kişiye Hakaret Ediyor ve Küfürün gittigi yer Yerini Buluyorsa Haklıdır Diyorum.
Resim

CazfiGTiR
CazfiGTR

Dost Dediğin Birgün Sana Saldıracak Düşmandır. [Skipper]
Kullanıcı avatarı
bordo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Inspired Souls

Mesaj gönderen bordo »

Cazfig yazdı:Alone ( Mehmet ) Ben Loncanin Kurucusuuyum.Bu Konuyu Acarken Herkesi Lekeliyon Yalniz Sende Ben Bilion Tüm Sancakta Beni Biliyor.Cünkü bir Cogunuz yokken ben vardim.Kalkıp Burda Senin Dünyanin Bedeni Bile Beni Lekelemeye Çalişsa Ruhlari beni Lekeleyemez.

Loncam Bir Cok Kişiye Hakaret Ediyor ve Küfürün gittigi yer Yerini Buluyorsa Haklıdır Diyorum.
Dissss...
Kullanıcı avatarı
sylar2
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen sylar2 »

Cazfig yazdı:Alone ( Mehmet ) Ben Loncanin Kurucusuuyum.Bu Konuyu Acarken Herkesi Lekeliyon Yalniz Sende Ben Bilion Tüm Sancakta Beni Biliyor.Cünkü bir Cogunuz yokken ben vardim.Kalkıp Burda Senin Dünyanin Bedeni Bile Beni Lekelemeye Çalişsa Ruhlari beni Lekeleyemez.

Sizde merak ettiğim şey ne biliyormusunuz ? Bu yüzü nerden buluyorsunuz ? Ben size hırsız derken ve fotolarla bunu desteklerken utanmıyormusunuz ? Ama pardon insan değilsiniz alınma gücenme yok.Çaça ve arifime wsde koymuşum triplere girip parayı vermeden kactılar.Onları savunuyorsan sende hırsızsın.Şimdi dükkanın önünü aç.
Kullanıcı avatarı
byalone38
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Sende biraz utanma az biraz gurur olsa loncana böyle veletleri alıp hem kendini hemde loncanı lekelemezsin kusura bakma ama öyle girdikleri adamı boss ta son canda gruptan atıp item düşürmeye çalışmakla adam olunmaz loncanın sahibiysen koy ağırlığını yok yapamıyosan çekil bi kenara bu kadar aç gözlü item düşkünü olup saygınlığınız kaybetmeyin bi oyun için yazık
Göster
Resim
Kullanıcı avatarı
XxByALeMxX
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ser Se Ri

Mesaj gönderen XxByALeMxX »

HELAL memo D