Büyücü YetenekLeri nasıl DağıTıLmalı yardım edermisiniz ?
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos of Ottoman
Büyücü YetenekLeri nasıl DağıTıLmalı yardım edermisiniz ?
Büyücüm 45 level ama şuan buz elektirik olarak kullanıyorum acaba itemleri ve yetenkelri nasıl vermeliyim yardımlarınız için şimdiden teşekürler ....
[color=#0000FF][/color]
- GorkemGunce
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
Re: Büyücü YetenekLeri nasıl DağıTıLmalı yardım edermisiniz
Öncelikle Merhaba Full Elektirik olarak diz 15 elektirik 15 bilgisi 15 direnç kırma alanı 15 büyü bozma ve 15 de kutup'a ver Elinde daima Elek asa ve takıların cevo olsun daha sonra hesabına akçe yükle maden artırıcı al elmas çek menekşeleri topla daha sonra falan filan ejderini üret rahat rahat oyna...Büyücüm 45 level ama şuan buz elektirik olarak kullanıyorum acaba itemleri ve yetenkelri nasıl vermeliyim yardımlarınız için şimdiden teşekürler ....

Gorkemlord /49 Seviye /Büyücü /Eminönü
Gorkemkral /49 Seviye /Savascı /Eminönü
BİR ZAMANLAR... 2009 - 2012
2013 -
Günçe /40 Seviye / Büyücü / Teşkilat
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Re: Büyücü YetenekLeri nasıl DağıTıLmalı yardım edermisiniz
Arttırıcı alıp maden çekme devri kapandı artık. Bak şöyle yapacaksın. İlk önce akçe çekeceksin sonra onu satacaksınGorkemGunce yazdı:Öncelikle Merhaba Full Elektirik olarak diz 15 elektirik 15 bilgisi 15 direnç kırma alanı 15 büyü bozma ve 15 de kutup'a ver Elinde daima Elek asa ve takıların cevo olsun daha sonra hesabına akçe yükle maden artırıcı al elmas çek menekşeleri topla daha sonra falan filan ejderini üret rahat rahat oyna...Büyücüm 45 level ama şuan buz elektirik olarak kullanıyorum acaba itemleri ve yetenkelri nasıl vermeliyim yardımlarınız için şimdiden teşekürler ....
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013