Büyücü YetenekLeri nasıl DağıTıLmalı yardım edermisiniz ?

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
yavzselim
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Thelodos of Ottoman

Büyücü YetenekLeri nasıl DağıTıLmalı yardım edermisiniz ?

Mesaj gönderen yavzselim »

Büyücüm 45 level ama şuan buz elektirik olarak kullanıyorum acaba itemleri ve yetenkelri nasıl vermeliyim yardımlarınız için şimdiden teşekürler .... :D [color=#0000FF][/color]
Kullanıcı avatarı
GorkemGunce
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat

Re: Büyücü YetenekLeri nasıl DağıTıLmalı yardım edermisiniz

Mesaj gönderen GorkemGunce »

Büyücüm 45 level ama şuan buz elektirik olarak kullanıyorum acaba itemleri ve yetenkelri nasıl vermeliyim yardımlarınız için şimdiden teşekürler ....
Öncelikle Merhaba Full Elektirik olarak diz 15 elektirik 15 bilgisi 15 direnç kırma alanı 15 büyü bozma ve 15 de kutup'a ver Elinde daima Elek asa ve takıların cevo olsun daha sonra hesabına akçe yükle maden artırıcı al elmas çek menekşeleri topla daha sonra falan filan ejderini üret rahat rahat oyna... :D
Resim
Gorkemlord /49 Seviye /Büyücü /Eminönü
Gorkemkral /49 Seviye /Savascı /Eminönü

BİR ZAMANLAR... 2009 - 2012

2013 -

Günçe /40 Seviye / Büyücü / Teşkilat
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Büyük Selçuklular

Re: Büyücü YetenekLeri nasıl DağıTıLmalı yardım edermisiniz

Mesaj gönderen Arizonaa »

GorkemGunce yazdı:
Büyücüm 45 level ama şuan buz elektirik olarak kullanıyorum acaba itemleri ve yetenkelri nasıl vermeliyim yardımlarınız için şimdiden teşekürler ....
Öncelikle Merhaba Full Elektirik olarak diz 15 elektirik 15 bilgisi 15 direnç kırma alanı 15 büyü bozma ve 15 de kutup'a ver Elinde daima Elek asa ve takıların cevo olsun daha sonra hesabına akçe yükle maden artırıcı al elmas çek menekşeleri topla daha sonra falan filan ejderini üret rahat rahat oyna... :D
Arttırıcı alıp maden çekme devri kapandı artık. Bak şöyle yapacaksın. İlk önce akçe çekeceksin sonra onu satacaksın :) En fazla 1 günde Kıyamet Asa hazır.
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013

“Büyücü” sayfasına dön