ARkadaşlar çok merak ediyorum
-
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
ARkadaşlar çok merak ediyorum
arkadaşlar yeni birşey çikmiş telefon mesaj yoluyla plus paket alınıyormuş peki mynet uye sahipleride bunu alabiliyormu yada ben mynetten giriorum oyuna ptten plus paket alcağımız yere havale yapabiliyormuyuz kredi kartsız bunun cevabını öğrenmek istiyorum
Re: ARkadaşlar çok merak ediyorum
Mynet artık E-pin/şifreli plus satmamakta. Mobil ödemeyle sadece SOBEE/TTNET hesabına plus alabilirsin. Mynet artık E-pin li plus satımı yapmadığı için Mynet hesabına havale ile plus alamazsın, kredi kartıyla alabilirsin. Sadece havale ya da mobil ödemeyle plus alabilme durumun varsa karakterlerini mynet hesabından TTNET yada SOBEE üyeliğine taşıyarak plus alımını gerçekleştirebilirsin. Umarım açıklayıcı olmuştur.. İyi forumlar.
[{REHBER}XxUĞURxX]

- savascixhalil
- Demirci Çırağı
arkadaşlar yeni birşey çikmiş telefon mesaj yoluyla plus paket alınıyormuş peki mynet uye sahipleride bunu alabiliyormu yada ben mynetten giriorum oyuna ptten plus paket alcağımız yere havale yapabiliyormuyuz kredi kartsız bunun cevabını öğrenmek istiyorum
Merak Güzel Şey , Güzel Şey Merak

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
-
- İskele Babası
UquR yazdı:Mynet artık E-pin/şifreli plus satmamakta. Mobil ödemeyle sadece SOBEE/TTNET hesabına plus alabilirsin. Mynet artık E-pin li plus satımı yapmadığı için Mynet hesabına havale ile plus alamazsın, kredi kartıyla alabilirsin. Sadece havale ya da mobil ödemeyle plus alabilme durumun varsa karakterlerini mynet hesabından TTNET yada SOBEE üyeliğine taşıyarak plus alımını gerçekleştirebilirsin. Umarım açıklayıcı olmuştur.. İyi forumlar.
tşk ederim gayet açıkladınız