ARkadaşlar çok merak ediyorum

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
ufuqulsah54
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

ARkadaşlar çok merak ediyorum

Mesaj gönderen ufuqulsah54 »

arkadaşlar yeni birşey çikmiş telefon mesaj yoluyla plus paket alınıyormuş peki mynet uye sahipleride bunu alabiliyormu yada ben mynetten giriorum oyuna ptten plus paket alcağımız yere havale yapabiliyormuyuz kredi kartsız bunun cevabını öğrenmek istiyorum
UquR
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Re: ARkadaşlar çok merak ediyorum

Mesaj gönderen UquR »

Mynet artık E-pin/şifreli plus satmamakta. Mobil ödemeyle sadece SOBEE/TTNET hesabına plus alabilirsin. Mynet artık E-pin li plus satımı yapmadığı için Mynet hesabına havale ile plus alamazsın, kredi kartıyla alabilirsin. Sadece havale ya da mobil ödemeyle plus alabilme durumun varsa karakterlerini mynet hesabından TTNET yada SOBEE üyeliğine taşıyarak plus alımını gerçekleştirebilirsin. Umarım açıklayıcı olmuştur.. İyi forumlar.
[{REHBER}XxUĞURxX]

Resim
Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen savascixhalil »

arkadaşlar yeni birşey çikmiş telefon mesaj yoluyla plus paket alınıyormuş peki mynet uye sahipleride bunu alabiliyormu yada ben mynetten giriorum oyuna ptten plus paket alcağımız yere havale yapabiliyormuyuz kredi kartsız bunun cevabını öğrenmek istiyorum

Merak Güzel Şey , Güzel Şey Merak =)
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
ufuqulsah54
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ufuqulsah54 »

UquR yazdı:Mynet artık E-pin/şifreli plus satmamakta. Mobil ödemeyle sadece SOBEE/TTNET hesabına plus alabilirsin. Mynet artık E-pin li plus satımı yapmadığı için Mynet hesabına havale ile plus alamazsın, kredi kartıyla alabilirsin. Sadece havale ya da mobil ödemeyle plus alabilme durumun varsa karakterlerini mynet hesabından TTNET yada SOBEE üyeliğine taşıyarak plus alımını gerçekleştirebilirsin. Umarım açıklayıcı olmuştur.. İyi forumlar.

tşk ederim gayet açıkladınız :)

“Genel Sohbet” sayfasına dön