Büyük Hol Madenleri hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Lionas
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Büyük Hol Madenleri hk.

Mesaj gönderen Lionas »

Bütün madenlerde sorun yok ama üretim yapmamız gereken KONDRİT olan maden 295 akçe olması çok can yakıcı biz 1 üretim yaparken cebimizden 60 tl ye varan bir fiyat söz konusu bu oyuncuları bunalıma sokuyor oyunmu oynuyoruz yoksa sıkıntımı çekiyoruz belli değil buna bir an önce çözüm bulunmalı bütün oyuncular KONDRİT'İN FİYATININ İNMESİNİ İSTİYOR OYUNCULARA BİRAZ YARDIMCI OLACAĞINIZA EZİYET ETMEKTEN BAŞKA BİR AMACINIZ OLMADIGINI GÖRÜYORUM ARTIK ...
Kullanıcı avatarı
bordo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Inspired Souls

Re: Büyük Hol Madenleri hk.

Mesaj gönderen bordo »

Maden çekmek varken ordan hazır almayı düşünürsen tabi cebinden yüklü para çıkmasını göze alacaksın. Hol içerisinde bir sürü maden var gidip çekilmeyi bekliyor.

Akçe ile satılmasını göz ardı ederek kendin çekmelisin madeni. Cebinden para harcamaya başlarsan bir üretim için bunun sonu gelmez cebini çok yakar bu oyun.
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen bloodthirsty »

bordo yazdı:Maden çekmek varken ordan hazır almayı düşünürsen tabi cebinden yüklü para çıkmasını göze alacaksın. Hol içerisinde bir sürü maden var gidip çekilmeyi bekliyor.

Akçe ile satılmasını göz ardı ederek kendin çekmelisin madeni. Cebinden para harcamaya başlarsan bir üretim için bunun sonu gelmez cebini çok yakar bu oyun.
sen hiç kondrit çekmeyi denedinmi menekşe gibi çıkmıyor
Kullanıcı avatarı
Lionas
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Lionas »

bordo yazdı:Maden çekmek varken ordan hazır almayı düşünürsen tabi cebinden yüklü para çıkmasını göze alacaksın. Hol içerisinde bir sürü maden var gidip çekilmeyi bekliyor.

SİVRİ ADA , YERALTI , EMİNÖNÜ Gibi rahat bölge değil burası her adım attıgın yerde yaratık + Lodossan arz Arz isen Lodos var buna rağmen birde Meteorit madenimi çekmemizimi bekliyorsun akıllım ? :idea: :idea:
Kullanıcı avatarı
IIIxYeNiCeRixIII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen IIIxYeNiCeRixIII »

Meteorit ve onun gibi bir sürü maden güvenli yerde değil oralarda akrep deliler gibi düşmanlar mevcut tabi güvenli olan yerlerde var akrep çukuru örümcek çukuru bir sürü çekmeye gelenler var rekabet var ve kondritin çıkmasıda kolay değil o yüzden herkes parayla alıyor
Kullanıcı avatarı
Notr25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Mu Be On

Mesaj gönderen Notr25 »

Selamlar,
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
;)
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Notr25 yazdı:Selamlar,
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
;)
Alın bunu dışarı
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL

“Genel Etkileşim” sayfasına dön