Büyük Hol Madenleri hk.
Büyük Hol Madenleri hk.
Bütün madenlerde sorun yok ama üretim yapmamız gereken KONDRİT olan maden 295 akçe olması çok can yakıcı biz 1 üretim yaparken cebimizden 60 tl ye varan bir fiyat söz konusu bu oyuncuları bunalıma sokuyor oyunmu oynuyoruz yoksa sıkıntımı çekiyoruz belli değil buna bir an önce çözüm bulunmalı bütün oyuncular KONDRİT'İN FİYATININ İNMESİNİ İSTİYOR OYUNCULARA BİRAZ YARDIMCI OLACAĞINIZA EZİYET ETMEKTEN BAŞKA BİR AMACINIZ OLMADIGINI GÖRÜYORUM ARTIK ...
- bordo
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Inspired Souls
Re: Büyük Hol Madenleri hk.
Maden çekmek varken ordan hazır almayı düşünürsen tabi cebinden yüklü para çıkmasını göze alacaksın. Hol içerisinde bir sürü maden var gidip çekilmeyi bekliyor.
Akçe ile satılmasını göz ardı ederek kendin çekmelisin madeni. Cebinden para harcamaya başlarsan bir üretim için bunun sonu gelmez cebini çok yakar bu oyun.
Akçe ile satılmasını göz ardı ederek kendin çekmelisin madeni. Cebinden para harcamaya başlarsan bir üretim için bunun sonu gelmez cebini çok yakar bu oyun.
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
sen hiç kondrit çekmeyi denedinmi menekşe gibi çıkmıyorbordo yazdı:Maden çekmek varken ordan hazır almayı düşünürsen tabi cebinden yüklü para çıkmasını göze alacaksın. Hol içerisinde bir sürü maden var gidip çekilmeyi bekliyor.
SİVRİ ADA , YERALTI , EMİNÖNÜ Gibi rahat bölge değil burası her adım attıgın yerde yaratık + Lodossan arz Arz isen Lodos var buna rağmen birde Meteorit madenimi çekmemizimi bekliyorsun akıllım ? :idea: :idea:bordo yazdı:Maden çekmek varken ordan hazır almayı düşünürsen tabi cebinden yüklü para çıkmasını göze alacaksın. Hol içerisinde bir sürü maden var gidip çekilmeyi bekliyor.
- IIIxYeNiCeRixIII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
Meteorit ve onun gibi bir sürü maden güvenli yerde değil oralarda akrep deliler gibi düşmanlar mevcut tabi güvenli olan yerlerde var akrep çukuru örümcek çukuru bir sürü çekmeye gelenler var rekabet var ve kondritin çıkmasıda kolay değil o yüzden herkes parayla alıyor
- Notr25
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Mu Be On
Selamlar,
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Alın bunu dışarıNotr25 yazdı:Selamlar,
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL