Yardım please...
- Orcsystem34
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Yardım please...
Merhaba beyler benim büyücü bir karakterim var yetenek dagılımını yaptım fakat dirençleri nasıl verecegim konusunda tecrübesizim yardımcı olursanız sevinirim... Şimdiden teşekkürler
Re: Yardım please...
30. seviyeye kadar dirençleri asit ve zehire ver. Çünkü o seviyeye kadar keseceğin yaratıklar asit ve zehir den başka bi hasar vermez. 30. seviyeden sonra yavaş yavaş buz ve elektrik hasarı veren yaratıklar çıkmaya başlar 30. seviyede zaten yetenek ve dirençler sıfırlanıyor. 30 olduğunda hepsini dengeli bir şekılde dağıtabilirsinOrcsystem34 yazdı:Merhaba beyler benim büyücü bir karakterim var yetenek dagılımını yaptım fakat dirençleri nasıl verecegim konusunda tecrübesizim yardımcı olursanız sevinirim... Şimdiden teşekkürler![]()
Kasılmayı bırakana kadar asite ver. Çünkü 40. levelden sonra kara cinlerde kasılcaksın ve kara cinler yüksek oranda asit hasarı verir. Benim tavsiyem asit dizmen. Hatta kara cinlerde daha rahat kasılman açısından Shen Kuo iksir bile içebilirsin.
- Orcsystem34
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
Beyler 49 levelim
kasılmak için degil yani herşey için gerekli olacak dagılım istiyorum grup bölgeler savaşlar falan
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Elektiriğe vermelisin sığınak migrat atmaya başlayınca işine yarar bir yandanda artık büyücüler Elektirik-Fizik hasarı kullandığı için en iyisi 240 puan Elektirik. 
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
Bencede. Ben para kastığım için 240 asit. O yüzden söyledim. Grup bölgelerinde Elektrik ideal.
- OnLyForInTime
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
Kasılana kadar yani 49 seviye olana kadar Zehir ve Asit direnci İdealdir . 49. Seviye olunca Sığınak ve Migrat Grup bölgelerine gireceğin için Elektrik direncine vermen gerekir . Biraz daha gelişince Çemberlitaş Grup Bölgesine girmek için yer beklediğin zaman Ateş direncine Vermen gerekir .
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
Direncler fazla onemli degil bn ce kenan da tank olmuyucaksan junon da zaten sapmali oldu icin sen bn ce tank olnucaksan direk fizk ver genel zaten c t ati icin ws lerde iyi olr du ama kasarken arkadaslara katiliyorum