Yardım please...

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
Orcsystem34
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Yardım please...

Mesaj gönderen Orcsystem34 »

Merhaba beyler benim büyücü bir karakterim var yetenek dagılımını yaptım fakat dirençleri nasıl verecegim konusunda tecrübesizim yardımcı olursanız sevinirim... Şimdiden teşekkürler :)
Kullanıcı avatarı
ilker1765
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Yardım please...

Mesaj gönderen ilker1765 »

Orcsystem34 yazdı:Merhaba beyler benim büyücü bir karakterim var yetenek dagılımını yaptım fakat dirençleri nasıl verecegim konusunda tecrübesizim yardımcı olursanız sevinirim... Şimdiden teşekkürler :)
30. seviyeye kadar dirençleri asit ve zehire ver. Çünkü o seviyeye kadar keseceğin yaratıklar asit ve zehir den başka bi hasar vermez. 30. seviyeden sonra yavaş yavaş buz ve elektrik hasarı veren yaratıklar çıkmaya başlar 30. seviyede zaten yetenek ve dirençler sıfırlanıyor. 30 olduğunda hepsini dengeli bir şekılde dağıtabilirsin
oguzhan55
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen oguzhan55 »

Kasılmayı bırakana kadar asite ver. Çünkü 40. levelden sonra kara cinlerde kasılcaksın ve kara cinler yüksek oranda asit hasarı verir. Benim tavsiyem asit dizmen. Hatta kara cinlerde daha rahat kasılman açısından Shen Kuo iksir bile içebilirsin.
Kullanıcı avatarı
Orcsystem34
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Orcsystem34 »

Beyler 49 levelim :) kasılmak için degil yani herşey için gerekli olacak dagılım istiyorum grup bölgeler savaşlar falan :)
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

Elektiriğe vermelisin sığınak migrat atmaya başlayınca işine yarar bir yandanda artık büyücüler Elektirik-Fizik hasarı kullandığı için en iyisi 240 puan Elektirik. :)
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
oguzhan55
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen oguzhan55 »

Bencede. Ben para kastığım için 240 asit. O yüzden söyledim. Grup bölgelerinde Elektrik ideal.
Kullanıcı avatarı
OnLyForInTime
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen OnLyForInTime »

Kasılana kadar yani 49 seviye olana kadar Zehir ve Asit direnci İdealdir . 49. Seviye olunca Sığınak ve Migrat Grup bölgelerine gireceğin için Elektrik direncine vermen gerekir . Biraz daha gelişince Çemberlitaş Grup Bölgesine girmek için yer beklediğin zaman Ateş direncine Vermen gerekir .
Nanotik55
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Nanotik55 »

Direncler fazla onemli degil bn ce kenan da tank olmuyucaksan junon da zaten sapmali oldu icin sen bn ce tank olnucaksan direk fizk ver genel zaten c t ati icin ws lerde iyi olr du ama kasarken arkadaslara katiliyorum

“Büyücü” sayfasına dön