FİZİKSEL DİRENC ALANINDA HATA VARRRR
- cesurlarxboraa
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
FİZİKSEL DİRENC ALANINDA HATA VARRRR
Arkadaşlar ben hızlı koşan keserken bana asit atıyorlar asit hasarı veririken en başda 100 vuruyo alanı açıyorum düşmüyor nedenini öğrenebilirmiyim :S
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: FİZİKSEL DİRENC ALANINDA HATA VARRRR
cesurlarxboraa yazdı:Arkadaşlar ben hızlı koşan keserken bana asit atıyorlar asit hasarı veririken en başda 100 vuruyo alanı açıyorum düşmüyor nedenini öğrenebilirmiyim :S
asitin bıraktığı etki düşmez direk aldığın asit hasarı düşer...
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Yaratık Asit hasarını attıktan sonra drenci açtığın için etki göstermiyor olabilir ki bu oyun hatasıdır ? Asiti atmadan önce drenç açtığında drençsiz halinden daha az etki etmesi lazım , girip bi bakıyım nasıl oluyo... 

evet kardeş öyleaNCYRa yazdı:Yaratık Asit hasarını attıktan sonra drenci açtığın için etki göstermiyor olabilir ki bu oyun hatasıdır ? Asiti atmadan önce drenç açtığında drençsiz halinden daha az etki etmesi lazım , girip bi bakıyım nasıl oluyo...
|♥||♥||♥| HACCII |♥||♥||♥|
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
pekde önemli deil fiziksel dirençdeki asıl hata 39 seviyeden beri düzelttirmeye uraştığım kudret gereksinimi 35 olarak görüor fakat 14 kudret alıor. Bunu 14 kudret gereksinimi olarak ayalamaları gerekiyordu ve düzelttilerde sanırım saolsunlar sesimi duydular

________________________________________________________________________________