FİZİKSEL DİRENC ALANINDA HATA VARRRR

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
cesurlarxboraa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

FİZİKSEL DİRENC ALANINDA HATA VARRRR

Mesaj gönderen cesurlarxboraa »

Arkadaşlar ben hızlı koşan keserken bana asit atıyorlar asit hasarı veririken en başda 100 vuruyo alanı açıyorum düşmüyor nedenini öğrenebilirmiyim :S
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Re: FİZİKSEL DİRENC ALANINDA HATA VARRRR

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

cesurlarxboraa yazdı:Arkadaşlar ben hızlı koşan keserken bana asit atıyorlar asit hasarı veririken en başda 100 vuruyo alanı açıyorum düşmüyor nedenini öğrenebilirmiyim :S

asitin bıraktığı etki düşmez direk aldığın asit hasarı düşer...
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
aNCYRa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen aNCYRa »

Yaratık Asit hasarını attıktan sonra drenci açtığın için etki göstermiyor olabilir ki bu oyun hatasıdır ? Asiti atmadan önce drenç açtığında drençsiz halinden daha az etki etmesi lazım , girip bi bakıyım nasıl oluyo... :)
Resim
Kullanıcı avatarı
okan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen okan »

aNCYRa yazdı:Yaratık Asit hasarını attıktan sonra drenci açtığın için etki göstermiyor olabilir ki bu oyun hatasıdır ? Asiti atmadan önce drenç açtığında drençsiz halinden daha az etki etmesi lazım , girip bi bakıyım nasıl oluyo... :)
evet kardeş öyle
‎|♥|‎|♥|‎|♥| HACCII ‎|♥|‎|♥|‎|♥|

Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ikvm »

pekde önemli deil fiziksel dirençdeki asıl hata 39 seviyeden beri düzelttirmeye uraştığım kudret gereksinimi 35 olarak görüor fakat 14 kudret alıor. Bunu 14 kudret gereksinimi olarak ayalamaları gerekiyordu ve düzelttilerde sanırım saolsunlar sesimi duydular
ResimResimResim
________________________________________________________________________________

“Şifacı” sayfasına dön