hangisinde problem
hangisinde problem
oyuna başlasam mı kota yeter mi diye düşünürken karar verdim başladım ama oyun sürekli bi lag halinde kasıyomuş gibi tıklıyorum 1 saniye sonra yürümeye başlıyor pc nin hızı 2.4 ghz ve vınn kullanıyorum acaba internetim mi yavaş pc mi kaldırmadı i7 8 gm ram 1 gb ekran kartı var ama işte 2.4 ghz yardm ederseniz çok sevinirim.
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: hangisinde problem
Oyuna yeni başladın galibabrkdmr06 yazdı:oyuna başlasam mı kota yeter mi diye düşünürken karar verdim başladım ama oyun sürekli bi lag halinde kasıyomuş gibi tıklıyorum 1 saniye sonra yürümeye başlıyor pc nin hızı 2.4 ghz ve vınn kullanıyorum acaba internetim mi yavaş pc mi kaldırmadı i7 8 gm ram 1 gb ekran kartı var ama işte 2.4 ghz yardm ederseniz çok sevinirim.
Merhaba,
Cep telefonu şebekesi üzerinden kullanılan internet bağlantısı ile şebeke gücü önemli ölçüde bu durumu etkilemektedir. 3G özellikli verici ile bağlantı kurulduğunda bile zaman zaman şebekeden kaynaklanan gecikmeler bu duruma düşmenize neden olabilir.
Kullanım esnasında 2G (Edge) hızına düştüğünüz taktirde bu süre 4-8 saniyeye kadar uzamaktadır.
Bilginize.
Cep telefonu şebekesi üzerinden kullanılan internet bağlantısı ile şebeke gücü önemli ölçüde bu durumu etkilemektedir. 3G özellikli verici ile bağlantı kurulduğunda bile zaman zaman şebekeden kaynaklanan gecikmeler bu duruma düşmenize neden olabilir.
Kullanım esnasında 2G (Edge) hızına düştüğünüz taktirde bu süre 4-8 saniyeye kadar uzamaktadır.
Bilginize.
- veym2
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
sanırım Intel Core i7-2760QM Processor işlemcin var overclock yaparak hızını 3.5 ghz kadar yükselte bilirsin ama benim sana önerdiğim değer (3,1)-(3,3) arası vermen yoksa işlemcini yakarsın ikv nin kendi lagından bahsediyosan eğer yapcak bişey yok çekceksinbrkdmr06 yazdı:oyuna başlasam mı kota yeter mi diye düşünürken karar verdim başladım ama oyun sürekli bi lag halinde kasıyomuş gibi tıklıyorum 1 saniye sonra yürümeye başlıyor pc nin hızı 2.4 ghz ve vınn kullanıyorum acaba internetim mi yavaş pc mi kaldırmadı i7 8 gm ram 1 gb ekran kartı var ama işte 2.4 ghz yardm ederseniz çok sevinirim.
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
TTNet 8mbit sabit kullanıyorum.Neden bende sürekli lag var?