hangisinde problem

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
brkdmr06
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

hangisinde problem

Mesaj gönderen brkdmr06 »

oyuna başlasam mı kota yeter mi diye düşünürken karar verdim başladım ama oyun sürekli bi lag halinde kasıyomuş gibi tıklıyorum 1 saniye sonra yürümeye başlıyor pc nin hızı 2.4 ghz ve vınn kullanıyorum acaba internetim mi yavaş pc mi kaldırmadı i7 8 gm ram 1 gb ekran kartı var ama işte 2.4 ghz yardm ederseniz çok sevinirim.
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Re: hangisinde problem

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

brkdmr06 yazdı:oyuna başlasam mı kota yeter mi diye düşünürken karar verdim başladım ama oyun sürekli bi lag halinde kasıyomuş gibi tıklıyorum 1 saniye sonra yürümeye başlıyor pc nin hızı 2.4 ghz ve vınn kullanıyorum acaba internetim mi yavaş pc mi kaldırmadı i7 8 gm ram 1 gb ekran kartı var ama işte 2.4 ghz yardm ederseniz çok sevinirim.
Oyuna yeni başladın galiba :D alışırsın.
Kullanıcı avatarı
SiLAHCI
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen SiLAHCI »

Merhaba,

Cep telefonu şebekesi üzerinden kullanılan internet bağlantısı ile şebeke gücü önemli ölçüde bu durumu etkilemektedir. 3G özellikli verici ile bağlantı kurulduğunda bile zaman zaman şebekeden kaynaklanan gecikmeler bu duruma düşmenize neden olabilir.

Kullanım esnasında 2G (Edge) hızına düştüğünüz taktirde bu süre 4-8 saniyeye kadar uzamaktadır.

Bilginize.
İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Listesi İçin Tıkla!

Murat ARIKAN
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

brkdmr06 yazdı:oyuna başlasam mı kota yeter mi diye düşünürken karar verdim başladım ama oyun sürekli bi lag halinde kasıyomuş gibi tıklıyorum 1 saniye sonra yürümeye başlıyor pc nin hızı 2.4 ghz ve vınn kullanıyorum acaba internetim mi yavaş pc mi kaldırmadı i7 8 gm ram 1 gb ekran kartı var ama işte 2.4 ghz yardm ederseniz çok sevinirim.
sanırım Intel Core i7-2760QM Processor işlemcin var overclock yaparak hızını 3.5 ghz kadar yükselte bilirsin ama benim sana önerdiğim değer (3,1)-(3,3) arası vermen yoksa işlemcini yakarsın ikv nin kendi lagından bahsediyosan eğer yapcak bişey yok çekceksin :)
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

TTNet 8mbit sabit kullanıyorum.Neden bende sürekli lag var?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön