OYUN ARTIK ESKİSİ KADAR ZEVK VERMİYOR.
Arkadaşlar 3 - 5 kişi politikasını bırakıp geniş açılı düşünen insan kalmadı.
Bir kadim hidraya bile 5 grubu toplayamıyoruz. Toplasakda 5. grup kaçıyor.
Yani oyuna 8 10 ayda yeniliği beklicez o arada ex kascaz .İtem kascaz. O zor işte ki. Başka online oyunda 99 bizde 49 . Ben 49 un yükselmesini bekleyene kadar bu oyunu oynuyamam.
Yok herkez kendi grubuna herkez kendine düşünüyor. Bir diyipte Lanetli Meran görevi var suna yardım edelim. Nerdeee
Oyunu bırakma sebeblerim :
Şimdiye kadar olan boşlar en az 1 en fazla 1,5 grupla kesilirken neden şimdi 6 7 grupla kadim kesilmiyor.
Er Meydanlarında plusu olan kazanırmışPEH PEH PEH. En çok adama vurana item düşüyor.
Loncadan tek atış iyidir ama lafa gelince LONCALAR KAHBE FAHİŞELER oluyor.
Bir iridyum osmiyumdan sonra 1 ile 15 arası cıktığını da bilin.
İkvyi yapanlara teşekkürler ama 6 kişiyle yaptık övünmesi hiç sevmedim. Bana güzel gelmesini isterim.
İkv yenilik geldiği için daha BETA dır.
Sunucuya giremiyoz bir sunucu yapamıyolar
Plus vallahi işe yaramıyor. 3 ayda 1 alın daha iyi . Gidin item kasın plusludan fazla düşürürsünüz.
Oyunda birlik amacı güdülmüyor. Sen diyorsunki arzlar lodoslar birleşsin kessin. La biz düşmanız onlarla ne birleicen.
Herşey TESADÜF değildir. Mesela BERİLlerin yanında neden şifalayan hayvanlar var.Tesadüf daha zevk vericidir.
EN ÖNEMLİ MADDEM DE ŞUDUR: Hayvan kesmeyi neden bu kadar zorlaştırdınız. Yani ben
YANİ KLANDADA SAVAŞSAM OYUNDADA OYNASAM HER NEKİ OYUN İÇİ MAZERETLERİMDE OLSA OYUN SARMIYOR.
Ffearles Mfearles Kacanlar Xkacanlarx
Fatalıtyxçoşku Yokeden Kaçanlar Mahallexfutbolu Meka Anadoluxsamsun İmmortalipeople