Oyun artık eskisi kadar zevk vermiyor.

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Fearles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Oyun artık eskisi kadar zevk vermiyor.

Mesaj gönderen Fearles »

Üzülmekle isterim ki :

OYUN ARTIK ESKİSİ KADAR ZEVK VERMİYOR.

Arkadaşlar 3 - 5 kişi politikasını bırakıp geniş açılı düşünen insan kalmadı.
Bir kadim hidraya bile 5 grubu toplayamıyoruz. Toplasakda 5. grup kaçıyor.
Yani oyuna 8 10 ayda yeniliği beklicez o arada ex kascaz .İtem kascaz. O zor işte ki. Başka online oyunda 99 bizde 49 . Ben 49 un yükselmesini bekleyene kadar bu oyunu oynuyamam.

Yok herkez kendi grubuna herkez kendine düşünüyor. Bir diyipte Lanetli Meran görevi var suna yardım edelim. Nerdeee

Oyunu bırakma sebeblerim :

Şimdiye kadar olan boşlar en az 1 en fazla 1,5 grupla kesilirken neden şimdi 6 7 grupla kadim kesilmiyor.
Er Meydanlarında plusu olan kazanırmışPEH PEH PEH. En çok adama vurana item düşüyor.
Loncadan tek atış iyidir ama lafa gelince LONCALAR KAHBE FAHİŞELER oluyor.
Bir iridyum osmiyumdan sonra 1 ile 15 arası cıktığını da bilin.
İkvyi yapanlara teşekkürler ama 6 kişiyle yaptık övünmesi hiç sevmedim. Bana güzel gelmesini isterim.
İkv yenilik geldiği için daha BETA dır.
Sunucuya giremiyoz bir sunucu yapamıyolar
Plus vallahi işe yaramıyor. 3 ayda 1 alın daha iyi . Gidin item kasın plusludan fazla düşürürsünüz.
Oyunda birlik amacı güdülmüyor. Sen diyorsunki arzlar lodoslar birleşsin kessin. La biz düşmanız onlarla ne birleicen.
Herşey TESADÜF değildir. Mesela BERİLlerin yanında neden şifalayan hayvanlar var.Tesadüf daha zevk vericidir.
EN ÖNEMLİ MADDEM DE ŞUDUR: Hayvan kesmeyi neden bu kadar zorlaştırdınız. Yani ben :D full yücelenle 2 buz büyücü anca alıyorum oda gö tümü yırtarak cekiyorum.

YANİ KLANDADA SAVAŞSAM OYUNDADA OYNASAM HER NEKİ OYUN İÇİ MAZERETLERİMDE OLSA OYUN SARMIYOR.

Ffearles Mfearles Kacanlar Xkacanlarx
Fatalıtyxçoşku Yokeden Kaçanlar Mahallexfutbolu Meka Anadoluxsamsun İmmortalipeople
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar

Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
Kullanıcı avatarı
Prince
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: Oyun artık eskisi kadar zevk vermiyor.

Mesaj gönderen Prince »

1 yıl öncede böyleydim başka oyuna başladık sonra o hiç sarmamaya başladı şimdide cafelerden ikv yi oynamaya çalışıyorum eve net alırsam tekrar oyun sarmazmı acaba diye bende soruyorum kendime haklısın bi yerden sonra oyun sarmıyor ancak o yere kadar yaptıkların çok önemli..
Kullanıcı avatarı
xDAVUT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xDAVUT »

Merhaba ;

Bilindiği ÜZere Her Yeni bölge Açıldığında Geride Kalan BOSS Veya Diğer Yaratıkların Direnci Düşüyor.

Örnek : Kadim Hidra Gelmeden Önce , Solucan-Örümcek-İfliss Vb.Yaratıkları Kesmek Çok Çok zordu.Kadim Hidra Geldiğinde Solucanı rahat 1 Grup Kesebildi.Örümceği 2 savaşçı bir şifacı tek kesebiliyor.İfliss'i 2 sifacı 2 savaşçı rahat kesiyor.

Bu Bilgiler Çerçevesinde HERATERA adlı boss geldiği zaman İnanın KADİM HİDRA'da YEŞİL HİDRA'da Dirençleri Bakımından Zayıf Olacak , ve KADİM HİDRA ' yı en fazla 2 Grup Kesebilir.

Benden bu Kadar.
Saygılar.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Kullanıcı avatarı
1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 1453 »

Karekterim çıplak bile olsa yada yeniden sıfırdan başlayacaksın deseler, İKV'yi yinede seviyorum :)

Sevmek sabır, yürek ister.
Resim
|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|

İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
gercekleracidir
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen gercekleracidir »

eğer oyunu yabancı bir şirket satın alırsa,o zaman oyuna tekrar başlarım :) Türk diye destek verdik o kadar faydasını göremedik...
Kullanıcı avatarı
QSOMEGOSALENQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen QSOMEGOSALENQ »

xDAVUT yazdı:Merhaba ;

Bilindiği ÜZere Her Yeni bölge Açıldığında Geride Kalan BOSS Veya Diğer Yaratıkların Direnci Düşüyor.

Örnek : Kadim Hidra Gelmeden Önce , Solucan-Örümcek-İfliss Vb.Yaratıkları Kesmek Çok Çok zordu.Kadim Hidra Geldiğinde Solucanı rahat 1 Grup Kesebildi.Örümceği 2 savaşçı bir şifacı tek kesebiliyor.İfliss'i 2 sifacı 2 savaşçı rahat kesiyor.

Bu Bilgiler Çerçevesinde HERATERA adlı boss geldiği zaman İnanın KADİM HİDRA'da YEŞİL HİDRA'da Dirençleri Bakımından Zayıf Olacak , ve KADİM HİDRA ' yı en fazla 2 Grup Kesebilir.

Benden bu Kadar.
Saygılar.

E ne güzel işte ben hep en arkadan gelmişimdir neden görevleri ne güzel yapıyorum acelem yok kendimi fazla kasmıyorum solucan görevim var şuan biraz daha beklersem tılsım gibi olur ben tek keserim kimseye de yardımmm yardımmm diye bağırmak zorunda kalmam bırak böle kalsın yafum

ha bide bu linkleri alın

Resim &Resim
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp

SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön