Reçetelerdeki mantıksızlık..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Reçetelerdeki mantıksızlık..

Mesaj gönderen Refresh »

Tılsım reçetelerine bakıldığında genellikle jadeit istemektedir.Özellikle gözde reçetelerin çoğu jadeit istiyor.Safran 2. planda kalmış gadolinyum ise çok nadir istiyor gereksiz denilecek veya 2. plana atılacak tılsımlarda istemektedir.Bugüne kadar gözlemlediğim kadarıyla Şifacı itemleri çoğunlukla lokman madeni istemekte büyücü itemleri sarraf savaşçı itemleri ise çoğunlukla madenci sınıfındaki madenleri istemektedir.Fakat yeni gelen tılsım reçeteleri çok baştan sağma yapılmış.
Hepsini geçtim şu 2 reçeteye bakın :[/color]

Resim

Resim

Aynı sayıda ve aynı tür maden istemekte fakat farklı tılsım reçeteleri.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
SmokyPAUK
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: Ehlim Mürre

Re: Reçetelerdeki mantıksızlık..

Mesaj gönderen SmokyPAUK »

Bunun örneği çok var. mesela yeraltında akrep kesiyorum. 3 tane (Urbandı galiba tam hatırlamıyorum) Maximum Hasar itemli reçete düştü. Üç reçeteninde itemleri ve gerekli materyalleri aynı. Ama biri büyücü biri savaşçı biri şifacı için :)
Çeşit olsun diye aynı reçetenin sadece sınıfını değiştirip koymuşlar. Ne yapsın büyücü max hasarlı itemi ve büycüye max hasarlı itemmi olurmuş.
Tılsımlarda da aynı şekilde benzerlik gösteriyor ama güzel sonuçta. özellikle Yıldırım 2 çok güzel.
Resim
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

SmokyPAUK yazdı:
Bunun örneği çok var. mesela yeraltında akrep kesiyorum. 3 tane (Urbandı galiba tam hatırlamıyorum) Maximum Hasar itemli reçete düştü. Üç reçeteninde itemleri ve gerekli materyalleri aynı. Ama biri büyücü biri savaşçı biri şifacı için :)
Çeşit olsun diye aynı reçetenin sadece sınıfını değiştirip koymuşlar. Ne yapsın büyücü max hasarlı itemi ve büycüye max hasarlı itemmi olurmuş.
Tılsımlarda da aynı şekilde benzerlik gösteriyor ama güzel sonuçta. özellikle Yıldırım 2 çok güzel.
Maksimum hasarlı büyücü eşyasının tam adını yazar mısınız lütfen.

@Refresh, iki farklı sınıfa ait iki farklı tılsım reçetesi benzer veya aynı materyallere gereksinim duyabilirler. Yine de bunu teknik ekibimize iletiyorum. Değiştirilmesi gereken bir durum mevcut ise gerekli düzenlemeler yapılabilir.
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Erdogan yazdı:
SmokyPAUK yazdı:
Maksimum hasarlı büyücü eşyasının tam adını yazar mısınız lütfen.

@Refresh, iki farklı sınıfa ait iki farklı tılsım reçetesi benzer veya aynı materyallere gereksinim duyabilirler. Yine de bunu teknik ekibimize iletiyorum. Değiştirilmesi gereken bir durum mevcut ise gerekli düzenlemeler yapılabilir.
Benzer materyale gereksinim duyabilir ama Tüm materyalleri aynı istediği adetine kadar.Bu fiziğe matematiğe her şeye aykırı :)
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
Burak8154
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Burak8154 »

URBAN İCADI büyücü itemi reçetesi çıkması imkansız hatta olması muhtemel değil bırak olasılık hesaplarına girmeyecek bi olay !!! Büyücü ye (!) sadece ve sadece 30 lwl efsunu olan eski ve arkadaşalrındna önceki meteor tipi çarşı sokağı adalı örs kütleli gibi eski levellere ait efsunlu itemler düşmektedir ! Aksini ispat etmen dediğim gibi İMKANSIZ !!!!
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

Burak8154 yazdı:URBAN İCADI büyücü itemi reçetesi çıkması imkansız hatta olması muhtemel değil bırak olasılık hesaplarına girmeyecek bi olay !!! Büyücü ye (!) sadece ve sadece 30 lwl efsunu olan eski ve arkadaşalrındna önceki meteor tipi çarşı sokağı adalı örs kütleli gibi eski levellere ait efsunlu itemler düşmektedir ! Aksini ispat etmen dediğim gibi İMKANSIZ !!!!
Aynen arkadaşın dedigi gibi, efsunlardaki sans sistemi sinifina gore ayrildi artik. Savasciya nasil buyu efsunlu savasci esyasi cikmiyorsa buyuye max esya sifayada kendi yetenekleri haricindeki buyu efsunlu esyalar dusmuyor artik.
Kullanıcı avatarı
Epiloque
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Epiloque »

Benim cevap aradağım tek bir soru var.

Neden saf titanyum hiç bir reçetede olmaz.Onun yerine nerdeyse her reçeteye menekşe ve ganoderma sıkıştırmanın anlamı nedir ?
Ön Söz'ü Ben Yazarım Son Sözü'de Ben Söylerim .!

ultrAslan
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

Epiloque yazdı:Benim cevap aradağım tek bir soru var.

Neden saf titanyum hiç bir reçetede olmaz.Onun yerine nerdeyse her reçeteye menekşe ve ganoderma sıkıştırmanın anlamı nedir ?
Piyasayi esitlemek icin her materyalin recetelerde kullanilmasi lazm, o zamanda herkes full set dolasir beyler. Emek kalmaz hic
HcB8GSxI
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen HcB8GSxI »

Paylaşım için teşekkürler!
Resim
kirikxcocuk
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Lonca: Turn The Page

Mesaj gönderen kirikxcocuk »

Epiloque yazdı:Benim cevap aradağım tek bir soru var.

Buna bende katılıyorum bazı madenler her reçetede var bazıları hiç denecek kadar yok...
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön