Tılsım reçetelerine bakıldığında genellikle jadeit istemektedir.Özellikle gözde reçetelerin çoğu jadeit istiyor.Safran 2. planda kalmış gadolinyum ise çok nadir istiyor gereksiz denilecek veya 2. plana atılacak tılsımlarda istemektedir.Bugüne kadar gözlemlediğim kadarıyla Şifacı itemleri çoğunlukla lokman madeni istemekte büyücü itemleri sarraf savaşçı itemleri ise çoğunlukla madenci sınıfındaki madenleri istemektedir.Fakat yeni gelen tılsım reçeteleri çok baştan sağma yapılmış.
Hepsini geçtim şu 2 reçeteye bakın /color]
Aynı sayıda ve aynı tür maden istemekte fakat farklı tılsım reçeteleri.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
Bunun örneği çok var. mesela yeraltında akrep kesiyorum. 3 tane (Urbandı galiba tam hatırlamıyorum) Maximum Hasar itemli reçete düştü. Üç reçeteninde itemleri ve gerekli materyalleri aynı. Ama biri büyücü biri savaşçı biri şifacı için
Çeşit olsun diye aynı reçetenin sadece sınıfını değiştirip koymuşlar. Ne yapsın büyücü max hasarlı itemi ve büycüye max hasarlı itemmi olurmuş.
Tılsımlarda da aynı şekilde benzerlik gösteriyor ama güzel sonuçta. özellikle Yıldırım 2 çok güzel.
SmokyPAUK yazdı:
Bunun örneği çok var. mesela yeraltında akrep kesiyorum. 3 tane (Urbandı galiba tam hatırlamıyorum) Maximum Hasar itemli reçete düştü. Üç reçeteninde itemleri ve gerekli materyalleri aynı. Ama biri büyücü biri savaşçı biri şifacı için
Çeşit olsun diye aynı reçetenin sadece sınıfını değiştirip koymuşlar. Ne yapsın büyücü max hasarlı itemi ve büycüye max hasarlı itemmi olurmuş.
Tılsımlarda da aynı şekilde benzerlik gösteriyor ama güzel sonuçta. özellikle Yıldırım 2 çok güzel.
Maksimum hasarlı büyücü eşyasının tam adını yazar mısınız lütfen.
@Refresh, iki farklı sınıfa ait iki farklı tılsım reçetesi benzer veya aynı materyallere gereksinim duyabilirler. Yine de bunu teknik ekibimize iletiyorum. Değiştirilmesi gereken bir durum mevcut ise gerekli düzenlemeler yapılabilir.
SmokyPAUK yazdı:
Maksimum hasarlı büyücü eşyasının tam adını yazar mısınız lütfen.
@Refresh, iki farklı sınıfa ait iki farklı tılsım reçetesi benzer veya aynı materyallere gereksinim duyabilirler. Yine de bunu teknik ekibimize iletiyorum. Değiştirilmesi gereken bir durum mevcut ise gerekli düzenlemeler yapılabilir.
Benzer materyale gereksinim duyabilir ama Tüm materyalleri aynı istediği adetine kadar.Bu fiziğe matematiğe her şeye aykırı
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
URBAN İCADI büyücü itemi reçetesi çıkması imkansız hatta olması muhtemel değil bırak olasılık hesaplarına girmeyecek bi olay !!! Büyücü ye (!) sadece ve sadece 30 lwl efsunu olan eski ve arkadaşalrındna önceki meteor tipi çarşı sokağı adalı örs kütleli gibi eski levellere ait efsunlu itemler düşmektedir ! Aksini ispat etmen dediğim gibi İMKANSIZ !!!!
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Burak8154 yazdı:URBAN İCADI büyücü itemi reçetesi çıkması imkansız hatta olması muhtemel değil bırak olasılık hesaplarına girmeyecek bi olay !!! Büyücü ye (!) sadece ve sadece 30 lwl efsunu olan eski ve arkadaşalrındna önceki meteor tipi çarşı sokağı adalı örs kütleli gibi eski levellere ait efsunlu itemler düşmektedir ! Aksini ispat etmen dediğim gibi İMKANSIZ !!!!
Aynen arkadaşın dedigi gibi, efsunlardaki sans sistemi sinifina gore ayrildi artik. Savasciya nasil buyu efsunlu savasci esyasi cikmiyorsa buyuye max esya sifayada kendi yetenekleri haricindeki buyu efsunlu esyalar dusmuyor artik.