[3.] KaSa ŞaRTTT !!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
AtaxKizilbuyu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: [Ata]

[3.] KaSa ŞaRTTT !!!

Mesaj gönderen AtaxKizilbuyu »

Benim fikrim budur 3.kasa şart artık bunu güncellermisiniz ki olmaz illaki dükkana gelir ticaret ;) maden,eşya,ot,çöp,iksir şimdik bide tılsım çıktı reçetesi çıktı kasanın kapasitesi karşılamıyor ve kasanın şu anki 8x8 lik bölümlerinin 10x10 olmasınıda istiyoruz İKV oyuncularınında aynı fikirde olduğu kanaatindeyim . Ayrıca yan çar aç bilmem ne gibi ws. şeyler söyleyen arkadaşlarda olabilir onlarada şimdiden cvp vereyim yan çar açmak zorundamıyım ? ;)ama 3. kasanın gelmesi şart burası önemli sizden isteğim iletişim destege de yazarsanız sevinirim öneri olarak

Teşekkürler İyİ Formlar İyi Oyunlar...
# EMİNÖNÜ #..........[KızılSancaK]^_^KızılHekiM
# SANCAK #............[AtaxGazi]^_^[AtaxHekim]^_^[Kızıltuğ]

[Sorunun kendinde olduğunu anlamayan insanlar, çözümü başkalarının huzurunu bozmakta bulur.]
Kullanıcı avatarı
Razor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Unruly

Re: [3.] KaSa ŞaRTTT !!!

Mesaj gönderen Razor »

:arrow: Kesinlikle KATILIYORUM :idea: :!:
ResimResimResim
Pasareiss
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kuva-i Milliye

Mesaj gönderen Pasareiss »

katılıyorum ricayla 3. kasayı istiyoruz
Kullanıcı avatarı
muymur
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen muymur »

Bende katılıyorum bankada boş yer kalmadı tabi böyle bişey gelirse oda diğer oyunlardaki gibi akçekye satılacaktır.
Kullanıcı avatarı
HeaveN35
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen HeaveN35 »

Kesinlikle şart hele hele Tılsımlardansonra ^^
IIxHeaveNxII

Thelodos Of Ottoman

Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
SempatiqHergele
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen SempatiqHergele »

Katılıyorum kasa lazım :) ama kiralık olmasın :)
AkıL oLmayınca NeyLesin Fikir. ÇaLsın Abdurrahman Oynasın Bekir
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Tılsım sisteminden sonra bu zorunlu hale geldi . Kesinlikle kasanın artırılması lazım 3 değil 4 ,5 yapsınlar rahat rahat eşya koyalım.
Kullanıcı avatarı
Hengames
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Ultimatom

Mesaj gönderen Hengames »

Yok arkadaş mantık olarak yapılacak olan 3 kasa degılde...3 kasaya bedel olacak birşey.O 2 kasa 35x35 botularındaysa 50x50 yapacaklar kasa dediğin geniş olmalı.diyeceksınız kı ne alaka ha 3. kasa ha kasaların boyutlarının büyültülmesi.Arkadaşlar tam meteryalı alıyorum kasaya koyacam ki birleştirecegım meteryalın diğer kasa sekmesınde oldugu aklıma gelıyor ondan dolayı şey ettirdim :D
Resim
Kullanıcı avatarı
slaylo25
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Lonca: X Azapsüvarileri X

Mesaj gönderen slaylo25 »

AtaxKizilbuyu yazdı:Benim fikrim budur 3.kasa şart artık bunu güncellermisiniz ki olmaz illaki dükkana gelir ticaret ;) maden,eşya,ot,çöp,iksir şimdik bide tılsım çıktı reçetesi çıktı kasanın kapasitesi karşılamıyor ve kasanın şu anki 8x8 lik bölümlerinin 10x10 olmasınıda istiyoruz İKV oyuncularınında aynı fikirde olduğu kanaatindeyim . Ayrıca yan çar aç bilmem ne gibi ws. şeyler söyleyen arkadaşlarda olabilir onlarada şimdiden cvp vereyim yan çar açmak zorundamıyım ? ;)ama 3. kasanın gelmesi şart burası önemli sizden isteğim iletişim destege de yazarsanız sevinirim öneri olarak

Teşekkürler İyİ Formlar İyi Oyunlar...
Dostum kesinlikle katılıyorum ancak bu da dükkana gelirse fikrim şu olur "İkv artık oynanacak oyun olmaz ne gerekirse paraya döküyorlar bundan sonra bırakıyorum"
Resim
Kullanıcı avatarı
AtaxKizilbuyu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: [Ata]

Mesaj gönderen AtaxKizilbuyu »

Hengames yazdı:Yok arkadaş mantık olarak yapılacak olan 3 kasa degılde...3 kasaya bedel olacak birşey.O 2 kasa 35x35 botularındaysa 50x50 yapacaklar kasa dediğin geniş olmalı.diyeceksınız kı ne alaka ha 3. kasa ha kasaların boyutlarının büyültülmesi.Arkadaşlar tam meteryalı alıyorum kasaya koyacam ki birleştirecegım meteryalın diğer kasa sekmesınde oldugu aklıma gelıyor ondan dolayı şey ettirdim :D
Kardeşim iyi güzel diyorsunda biraz mantık ;) şuanki kasa boyutu 8x8 ken 64 bölme olup 2 kasa şeklinde 128 bölme var ve yetersiz haldeyse senin dediğin gibi min 35x35 olsa 1225 bölüm olur buda ekranı kaplar ekranada sığarmı süpheli ;) 10x10 + 3. bölüm olunca 100x3=300 yeterli olur bence bunun için destek bekliyoruz ve iletişim destegede öneri şeklinde bildirimde bulunmanızı rica ederim.

İyi Formlar...
# EMİNÖNÜ #..........[KızılSancaK]^_^KızılHekiM
# SANCAK #............[AtaxGazi]^_^[AtaxHekim]^_^[Kızıltuğ]

[Sorunun kendinde olduğunu anlamayan insanlar, çözümü başkalarının huzurunu bozmakta bulur.]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön