Teşekkürler İyİ Formlar İyi Oyunlar...
[3.] KaSa ŞaRTTT !!!
- AtaxKizilbuyu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: [Ata]
[3.] KaSa ŞaRTTT !!!
Benim fikrim budur 3.kasa şart artık bunu güncellermisiniz ki olmaz illaki dükkana gelir ticaret
maden,eşya,ot,çöp,iksir şimdik bide tılsım çıktı reçetesi çıktı kasanın kapasitesi karşılamıyor ve kasanın şu anki 8x8 lik bölümlerinin 10x10 olmasınıda istiyoruz İKV oyuncularınında aynı fikirde olduğu kanaatindeyim . Ayrıca yan çar aç bilmem ne gibi ws. şeyler söyleyen arkadaşlarda olabilir onlarada şimdiden cvp vereyim yan çar açmak zorundamıyım ?
ama 3. kasanın gelmesi şart burası önemli sizden isteğim iletişim destege de yazarsanız sevinirim öneri olarak
# EMİNÖNÜ #..........[KızılSancaK]^_^KızılHekiM
# SANCAK #............[AtaxGazi]^_^[AtaxHekim]^_^[Kızıltuğ]
[Sorunun kendinde olduğunu anlamayan insanlar, çözümü başkalarının huzurunu bozmakta bulur.]
[Sorunun kendinde olduğunu anlamayan insanlar, çözümü başkalarının huzurunu bozmakta bulur.]
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kuva-i Milliye
Re: [3.] KaSa ŞaRTTT !!!
katılıyorum ricayla 3. kasayı istiyoruz
Bende katılıyorum bankada boş yer kalmadı tabi böyle bişey gelirse oda diğer oyunlardaki gibi akçekye satılacaktır.
- HeaveN35
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Kesinlikle şart hele hele Tılsımlardansonra ^^
- SempatiqHergele
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
Katılıyorum kasa lazım
ama kiralık olmasın 
AkıL oLmayınca NeyLesin Fikir. ÇaLsın Abdurrahman Oynasın Bekir
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Ata
Tılsım sisteminden sonra bu zorunlu hale geldi . Kesinlikle kasanın artırılması lazım 3 değil 4 ,5 yapsınlar rahat rahat eşya koyalım.
- Hengames
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Ultimatom
Yok arkadaş mantık olarak yapılacak olan 3 kasa degılde...3 kasaya bedel olacak birşey.O 2 kasa 35x35 botularındaysa 50x50 yapacaklar kasa dediğin geniş olmalı.diyeceksınız kı ne alaka ha 3. kasa ha kasaların boyutlarının büyültülmesi.Arkadaşlar tam meteryalı alıyorum kasaya koyacam ki birleştirecegım meteryalın diğer kasa sekmesınde oldugu aklıma gelıyor ondan dolayı şey ettirdim 

- slaylo25
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: X Azapsüvarileri X
Dostum kesinlikle katılıyorum ancak bu da dükkana gelirse fikrim şu olur "İkv artık oynanacak oyun olmaz ne gerekirse paraya döküyorlar bundan sonra bırakıyorum"AtaxKizilbuyu yazdı:Benim fikrim budur 3.kasa şart artık bunu güncellermisiniz ki olmaz illaki dükkana gelir ticaretmaden,eşya,ot,çöp,iksir şimdik bide tılsım çıktı reçetesi çıktı kasanın kapasitesi karşılamıyor ve kasanın şu anki 8x8 lik bölümlerinin 10x10 olmasınıda istiyoruz İKV oyuncularınında aynı fikirde olduğu kanaatindeyim . Ayrıca yan çar aç bilmem ne gibi ws. şeyler söyleyen arkadaşlarda olabilir onlarada şimdiden cvp vereyim yan çar açmak zorundamıyım ?
ama 3. kasanın gelmesi şart burası önemli sizden isteğim iletişim destege de yazarsanız sevinirim öneri olarak
- AtaxKizilbuyu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: [Ata]
Kardeşim iyi güzel diyorsunda biraz mantıkHengames yazdı:Yok arkadaş mantık olarak yapılacak olan 3 kasa degılde...3 kasaya bedel olacak birşey.O 2 kasa 35x35 botularındaysa 50x50 yapacaklar kasa dediğin geniş olmalı.diyeceksınız kı ne alaka ha 3. kasa ha kasaların boyutlarının büyültülmesi.Arkadaşlar tam meteryalı alıyorum kasaya koyacam ki birleştirecegım meteryalın diğer kasa sekmesınde oldugu aklıma gelıyor ondan dolayı şey ettirdim
İyi Formlar...
# EMİNÖNÜ #..........[KızılSancaK]^_^KızılHekiM